Tehno
DOSTUPNA U 22 EUROPSKE DRŽAVE, MEĐU KOJIMA JE I HRVATSKA

TomTom GO navigacija od sada dostupna u AppGallery trgovini
Objavljeno 11. rujna, 2020.
TomTom GO Navigation jednostavna je za uporabu i dolazi s pregršt inovativnih funkcionalnosti, od navođenja na prometnom traku, pa do pretraživanja ruta i prometnog nadzora, kako bi pomogla vozačima u sigurnijem kretanju na prometnicama. Aplikacija će odsad biti dostupna u 22 europske države, među kojima je i Hrvatska.

Aplikacija također nudi detaljne 3D karte koje je moguće preuzeti i pohraniti na vozačev telefon, pružajući kvalitetno iskustvo vožnje, čak i bez pristupa mobilnoj mreži. Izvanmrežne karte ažuriraju se na tjednoj osnovi kada je uređaj spojen na mrežu kako bi ažurirale važne detalje. Nakon povezivanja karte su poboljšane cijelim paketom TomTom usluga, uključujući informacije o prometu i upozorenja o nadzoru brzine. Karte se mogu preuzeti na razini država ili regija na temelju individualnih potreba.

TomTom GO aplikacija dolazi s korisnom značajkom „TomTom Online Search and Routing“, što olakšava traženje odredišta, kao i najboljih ruta te „TomTom Traffic“ uslugu pružanja prometnih informacija u stvarnom vremenu. Aplikacija jasno pokazuje u kojoj traci trebaju biti u svakom trenutku. TomTom GO aplikacija dolazi bez oglasa i ne unovčava osobne podatke korisnika. Aplikacija nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje bez obveza, a korisnici se mogu pretplatiti na aplikaciju po cijeni od 12,99 eura godišnje, 8,99 eura za šest mjeseci, ili 1,99 eura mjesečno.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike