Mozaik
OSJEČANKA RAZVESELILA FANOVE

Mia Dimšić objavila videospot
za novu pjesmu “Sretan put”
Objavljeno 22. kolovoza, 2020.

Mlada osječka kantautorica i jedna od najpopularnijih pop-izvođačica u Hrvatskoj, Mia Dimšić, objavila je videobroj za pjesmu "Sretan put" s istomenog albuma objavljenog krajem prošle godine. "Sretan put" ujedno je i njezin najnoviji singl, s kojim će se 5. rujna predstaviti u Vodicama na CMC Festivalu.

Riječ je o pjesmi za Miju već prepoznatljivog country pop ritma koju zajednički potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić. Pjesma je snimana na dva kontinenta. U studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji PA, u SAD-u, u tonskom studiju Green Room u Rijeci i u studiju Croatia Recordsa u Zagrebu, gdje se za završni miks i mastering pobrinuo Goran Martinac. Režija spota pripada Borisu Sekuliću, također Osječaninu, koji redateljski s Mijom surađuje još od Porinom nagrađenog videobroja za pjesmu "Život nije siv".

 

- "Sretan put" je pjesma inspirirana brojnim putovanjima na koja me glazba odvela, a ove godine, kad je tih putovanja manje nego ikad prije, još mi je draža i važnija nego kad je nastala. Zamislila sam ju kao pjesmu koja se sluša u autu s otvorenim prozorima dok se krajolici izmjenjuju. Kod putovanja me oduvijek fasciniralo što su, s jedne strane, strašno dinamična i nemirna, a, s druge, nevjerojatno umirujuća i sve poravnaju. Na putovanjima mi dolaze najbolje ideje, najjače emocije i najjasnije mi je što trebam raditi. Ali još više od toga je važno što zbog putovanja uvijek znam koliko volim svoj dom. Kod kuće je najbolje - kaže Mia o svojoj novoj pjesmi.

Album "Sretan put" svoje je izdanje dobio i na LP-ju. Na albumu se nalaze i pjesme "Ovaj grad", koja je proglašena najizvođenijom pjesmom Zagrebačkog festivala 2019., i pjesma "Sva blaga ovog svijeta", najizvođenija pjesma Splitskog festivala 2019. "Sva blaga ovog svijeta", koju je Mia snimila u duetu s Markom Toljom, nagrađena je i Porinom u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Mia Dimšić nedavno je gostovala u novoj pjesmi grupe The Frajle, "Gledaj me u oči", s kojom će se također predstaviti na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama, ali i na sljedećim zajedničkim koncertima: 26. kolovoza u Puli, tvrđava Kaštel; 27. kolovoza u Šibeniku, Tvrđava sv. Mihovila; 28. kolovoza u Rijeci i 29. kolovoza u Dubrovniku, Kamp Solitudo. T.Kvorka

Ovo je ujedno i njezin najnoviji singl, s kojim će se 5. rujna predstaviti u Vodicama na CMC Festivalu
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

U ČAST OLIVERU U VELOJ LUCI I OVE GODINE

“Trag u beskraju” uz velika imena naše glazbene scene

Najčitanije iz rubrike