Tehno
NAJVLJEN NOVI PHILIPS 279C9 LCD ZASLON

Monitor idealan za one koji traže elegantno, ali i uredno radno mjesto
Objavljeno 21. kolovoza, 2020.

Philips najavljuje novi 279C9 LCD zaslon, monitor od 27 inča (68,47 cm) s jasnim dizajnom, koji udovoljava čak i najambicioznijim zahtjevima za najvećom produktivnošću te većim i osvježenijim korisničkim iskustvom. Elegantan obrub, USB-C port, visoka kvaliteta slike i ergonomske značajke čine Philips 279C9 savršenim rješenjem za financijske profesionalce, kao i za one koji imaju visoke stilske standarde te za sve koji rade s CAD rješenjima i 3D grafičkim aplikacijama.

Monitor Philips 279C9 ima dizajn Zero Bezel, koji eliminira okolni okvir i nudi široku sliku, koja postavku više monitora čini besprijekornom. Štoviše, crni teksturni oblik čini ovaj monitor savršenim radnim rješenjem koje se uklapa u moderan i privlačan interijer. Ideja dizajna iza ovog monitora ide još dalje: zahvaljujući nevjerojatnom upravljanju kabelima smanjuje jednu od najvećih borbi, onu za uredan radni prostor, što inače otežava nered kabela, tako da je idealan model za one koji traže elegantno i uredno radno mjesto. Upravljanje kabelima doista je intiman dizajn koji pomaže organiziranju svih potrebnih žica, smanjujući nered na stolu i uklanjajući ih iz vida. Tu je i USB type-C priključak koji korisnicima omogućuje prijenos podataka i punjenje prijenosnog računala velikom brzinom (do 65 W). Sadržava jedan DisplayPort, dva HDMI i četiri USB 3.2 priključka. Oni omogućavaju sve što je potrebno za rad dobro povezanih uređaja, ali s inteligentnim i urednim sredstvom za upravljanje kabelima pri tome ne ostavljajući nered.

IPS ploča odabrana za ovaj model daje iznimno široke kutove gledanja, 178/178 stupnjeva, omogućujući prikaz zaslona iz gotovo bilo kojeg kuta. Nadalje, IPS zasloni osiguravaju nevjerojatno jasne slike živih boja, što ih čini idealnima ne samo za fotografije, filmove i internetsko pregledavanje nego i za profesionalne aplikacije koje zahtijevaju preciznost boje i stalnu svjetlinu u svakom trenutku. Osim toga, sa svojom UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezolucijom i VESA certifikatom DisplayHDR 400 ovaj monitor reproducira svaki detalj za stvarne fotografije.

Kad radimo, postoje tri glavna aspekta o kojima bismo uvijek trebali voditi računa: zadržati pravilan položaj, smanjiti umor očiju i odmoriti se. Philips 279C9 radno vrijeme čini najugodnijim mogućim počevši od svoje baze: SmartErgoBase jedinstveni je nagibni, okretni, podesive visine i okretnosti, sustav koji pruža maksimalnu fleksibilnost korisnika i ergonomsku udobnost prikaza, omogućavajući mu pozicioniranje prema potrebi. Kako bi se olakšao fizički napor dugog radnog dana, zaslon također sadržava LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost očiju i licker-free tehnologiju bez treperenja za još manje umora očiju. Dostupan je već po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3946 kuna. M.Režić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike