Mozaik
PROGRAM HRT-ove "SUNČANE STRANE PRISAVLJA" U KOLOVOZU

Zanimljivi gosti, mnogo dobre glazbe i filmova
Objavljeno 14. kolovoza, 2020.

ZAGREB - HRT-ova "Sunčana strana Prisavlja" nastavlja sa svojim ljetnim programom od 16. do 19. kolovoza uz mnogo glazbe, filmove i zanimljive goste, te uz poštivanje svih epidemioloških preporuka HZJZ-a.

Tako u nedjelju (16. kolovoza)  u 21 sat  sviraju Lili Gee, autorski projekt Lidije Graovac (Soul Fingers) i Miroslava Odaka, te velikogoričko/zagrebački indie pop rock bend Mel Camino, a u ponedjeljak (17. kolovoza) u 21 sat Tursiti i Marko Rudelić. Koncerti će se emitirati i na Trećem programu HTV-a.

U utorak (18.kolovoza) u 20 sati na HRT-ovu ljetnu pozornicu stižu predstavnici suvremene plesne scene: Žak Valenta uz učenice Škole za suvremeni ples Ana Maletić, koje su otvorile plesni program EPK s kultnom predstavom ''Hodačice'' – a sada otvaraju i plesnu Sunčanu stranu Prisavlja. S Martinom Nevistić, Koraljkom Begović, Ivom Nerinom Sibilom razgovaraju moderatorice emisije Katja Šimunić (urednica na Hrvatskom radiju) te Maja Njirjak (urednica emisije), a teme su plesni festivali i programi u vrijeme epidemije virusa COVID-19. Bit će prikazani inserti plesnih izvedbi, a video-razglednicom javljat će se i Jonathan Burrows, Joy Alpuerto Ritter te Marjana Krajač iz SAD-a. Potom slijedi koncert grupe Adastra, koji će također biti izravno prenošen i na HTV3.

U srijedu (19. kolovoza) u 21 sat nastupa Porinom nagrađeni glazbenik Tomislav Goluban, a uoči koncerta najavljena je emisija „Putovanje po mojoj sobi” u kojoj će gostovati Marko Pogačar, Hrvoje Ivančić, Maja Klarić, Davor Rostuhar i mnogi drugi. Voditelji kroz tu prisavsku večer su Vlatka Kolarović i Gordan Nuhanović, a razgovarat će se o putovanjima, virtualnim kretanjima, novim oblicima okrivanja svijeta. Nakon koncerta slijedi film „Posljednji kineski car”.

Ulaz je kao i do sada besplatan, a publika se treba prijaviti na e-adresu: suncana.strana@hrt.hr.

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike