Mozaik
IRSKI BEND POTVRDIO DOLAZAK NA FESTIVAL U ZAGREBU

Fontaines D.C. na INmusicu 2021.
Objavljeno 12. kolovoza, 2020.
Irska post-punk grupa Fontaines D.C. vraća se pred hrvatsku publiku nastupom na 15. izdanju INmusic festivala, koji će se održati od 21. do 23. lipnja sljedeće godine. Hrvatska je publika irsku post-punk petorku imala prilike upoznati na 14. INmusicu, gdje se je predstavila debitantskim izdanjem "Dogrel" na festivalskom Hidden stageu.

- Godinu dana poslije Fontaines D.C. prepoznati su kao jedan od najzanimljivijih mladih glazbenih sastava, čiji je drugi studijski album "A Hero‘s Death", objavljen krajem srpnja 2020., uz hvalospjeve kritike i publike, u prvom tjednu prodaje uspješno s vrha UK ljestvice izgurao čak i planetarno popularnu Taylor Swift - priopćili su organizatori.

Ističu da novi album, uz rastuću slavu i opravdane simpatije publike, donosi zreliji, kompleksniji i samopouzdaniji glazbeni izričaj te dodaju da se nesumnjivo radi o jednom od najboljih ovogodišnjih studijskih izdanja rock-žanra. T.K.
ULAZNICE U PRODAJI U WEBSHOPU
Fontaines D.C. pridružuju se već potvrđenim nastupima The Killersa, Becka, Deftonesa, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, The Lumineers, Belle and Sebastian, White Lies i Gogol Bordello u sklopu odgođenog jubilarnog, 15. izdanja INmusica, koje će se održati na Jarunu. Festivalske ulaznice za INmusic dostupne su preko službenog festivalskog webshopa, a već kupljene ulaznice vrijede i za 2021.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U SKLOPU VUKOVARSKOG ETNOSAJMA

Susret folklornih društava
“Dunav svome gradu”

2

HIT-KNJIGA DAVIDA ATTENBOROUGHA U IZDANJU ŠKOLSKE KNJIGE

"Svijet ponovno moramo učiniti divljim, to je jedini izlaz iz krize koju smo sami stvorili"

3

ZÜRICH FILM FESTIVAL ODRŽAVA SE U SVOM PUNOM OBUJMU

Binoche će dobiti Golden Icon Award, a Depp donosi svoj film o The Poguesima