Mozaik
UDRUGA ZA MLADE ĐAKOVO

ARLA festival: Stižu
Rundek i J.R. August
Objavljeno 12. kolovoza, 2020.
Ove godine obilježava se deseta, jubilarna godina ARLA festivala u Đakovu, koji je osmislila i počela organizirati Udruga za mlade Đakovo, a u povodu Dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza. Kasnije se tradicija nastavila kroz rad ponešto izmijenjene udruge, novog naziva ARLA - Udruga za promicanje urbane kulture. S obzirom na razna ograničenja, izmjene naputaka, redukcije financijskih sredstava i brojne druge faktore, ovogodišnja ARLA u središtu događanja nema koncerte, nego radionice koje će se odvijati tijekom četiri dana, na samom kraju kolovoza.

- To ne znači da će Đakovo ostati bez glazbenog programa! Kako je naša prvotna ideja bila dovesti Darka Rundeka i nekoliko manjih bendova, a nije bilo dovoljno financijskih sredstava za ostvarivanje tog plana, sretni smo što je Centar za kulturu Đakovo u suradnji s Gradom uspio iznaći sredstva za koncert koji smo željeli organizirati! Mi ćemo ovaj put sudjelovati samo kao suorganizatori koncerta te vam uz Rundeka dovesti J. R. Augusta i Portman! - javljaju iz udruge ARLA.

J.R. August, Darko Rundek kvartet i Portman nastupaju 17. kolovoza, u Strossmayerovom parku, a od 27. do 30. kolovoza bit će organiziran još niz događanja. Prvi dan rezerviran je za program RestArt - putem (re)kreacije, drugi dan za piknik, treći za programe Putokaz i Land art, a zadnji dan pozivaju posjetitelje na Bajer. Ulaz na sva događanja je besplatan. T.Kvorka
Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike