Regija
U DRAGOTINU

Počinje trodnevnica
Objavljeno 11. kolovoza, 2020.
DRAGOTIN


Svetkovini Velike Gospe u Dragotinu prethodit će trodnevnica, a mise su u utorak, srijedu i četvrtak u 18 sati. U petak, 14. kolovoza, u 17 sati je okupljanje i otvaranje slavlja te marijanska pobožnost i prigoda za ispovijed. U 18 sati je svečano iznošenje slike Gospe Žalosne. Misna slavlja su u 20 i 22 sata. Nakon misnog slavlja u 22 sata dosad je bila procesija sa svijećama, no nje najvjerojatnije ove godine, zbog koronavirusa i epidemijskih mjera, doznajemo od župnog upravitelja svetišta, vlč. Ivana Stipića, neće biti.


Između misa je prilika za ispovijed i marijansku pobožnost. Na svetkovinu Velike Gospe u subotu, 15. kolovoza, od 8 sati bit će prigoda za ispovijed s pokorničkim bogoslužjem. Misna slavlja su u 9, 11 i 18 sati. Između misa prilika je za ispovijed i prigodnu marijansku pobožnost.
Đakovačka župa Svih svetih pozvala je mlade, ministrante, djecu, bračne parove, članove molitvenih zajednica, župnih vijeća, vjeroučitelje i katehete te sve župljane da se priključe u radosnoj proslavi ove velike svetkovine. Zajedničko hodočašće (pješice) krenut će 14. kolovoza u 17 sati ispred katedrale. Nije organiziran zajednički prijevoz za Đakovo. S.Ž.
123

Raverferum consul utum quo conduci squampo rtabullari
Možda ste propustili...

MAGADENOVAC REALIZIRAO 1,4 MILIJUNA KUNA INVESTICIJA

Na čekanju još 2,1 milijun kuna

POTPORE MLADIM OBITELJIMA

Za gradilište, kuću ili stan 7500 kn

Najčitanije iz rubrike