Mozaik
JOŠ NEMA PODATAKA O PRIKAZIVANJU U HRVATSKOJ

Premijera filma “DJ Snake - The Concert in Cinema” 27. kolovoza
Objavljeno 11. kolovoza, 2020.
U godini u kojoj se glazbena industrija morala prilagoditi nastaloj situaciji svjetske zvijezde na razne načine pokušavaju održati kontakt sa svojim fanovima i nastaviti s radom. Jedan od najmoćnijih projekata realizirao je DJ Snake, trenutno najpopularniji francuski glazbenik na svijetu i jedan od headlinera festivala EXIT 2021. godine, koji je odlučio da svojoj publici, željnoj njegovih nastupa, pruži alternatvno kinoiskustvo koncerta. Naime, 27. kolovoza će u odabranim kinima premijerno biti prikazan "DJ Snake -The Concert In Cinema", snimka njegova povijesnog nastupa održanog u Francuskoj početkom ove godine, što će ujedno biti prvi masovni glazbeni događaj otkako je postupno počelo ponovno otvaranje kina diljem svijeta.

DJ Snake jedan je od pet najuspješnijih izvođača dance glazbe po broju streamova na globalnom nivou, a surađivao je s najvećim svjetskim zvijezdama. Čak tri njegova hita imaju više od milijardu streamova na platformi Spotify, a spotovi više od 20 milijardi pregleda na YouTubeu. S više od 7,6 milijuna fanova na Instagramu, 5,2 milijuna na Facebooku i 18,3 milijuna na YouTubeu, DJ Snake jedan je od najtraženijih izvođača na svijetu, a regionalna publika imat će ga priliku čuti uživo već sljedećeg ljeta na Petrovaradinskoj tvrđavi, na proslavi dva desetljeća festivala EXIT, koja će se održati od 8. do 11. srpnja 2021. Nakon što je prošlih godina pokorio svjetsku scenu singlovima s dijamantnim nakladama, krajem veljače ove godine DJ Snake održao je neponovljiv performance u areni La Defense u Parizu, čime je postao prvi DJ koji je nastupao na tako velikoj lokaciji. Svojim hitovima povezao je tom prilikom više od 40.000 fanova i napravio najveći mosh pit zabilježen u elektronskoj glazbi do sada. Više od 20 kamera zabilježilo je u visokoj rezoluciji taj nezaboravni koncert sa spektakularnom scenografijom kako bi na velikom platnu bio vjerno prikazan i omogućio gledateljima pravo kinoiskustvo, što je moguće sličnije iskustvu pravog koncerta.

Film će biti premijerno prikazan u Francuskoj, njegovoj rodnoj zemlji, kao i u pojedinim zemljama Europe, 27. kolovoza u 21 sat prema lokalnom vremenu, a na drugim područjima film bi trebao biti dostupan do kraja 2020. Prodaja ulaznica počela je na: https://www.djsnake.film/tickets/, gdje se može provjeriti u kojim će gradovima, odnosno zemljama, biti prikazan film. Fanovi DJ Snakea čije države nisu na popisu onih u čijim će kinima ovaj film biti prikazan mogu preko stranice www.djsnake.film zatražiti prikazivanje filma baš u njihovu kinu. Trenutačno Hrvatske nema na popisu, no na listu će redovito biti dodavana kina koja film uvrste u raspored.

Podsjetimo, za EXIT 2021. slavni Francuz predvodi prvu grupu headlinera, u kojoj je i njegov sugrađanin David Guetta, jedan od najtraženijih repera današnjice Tyga, obožavani elektronski umjetnici Eric Prydz, Boris Brejcha i Four Tet, indie i gitarski herojii, grupe Metronomy i Sepultura, živa punk legenda Marky Ramone i mnogi drugi. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. vrijedit će za festivalsko izdanje 2021., pri čemu će svi kupci koji ih zadrže otključati posebna iznenađenja. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr. T.Kvorka
Trenutačno Hrvatske nema na popisu, no na listu će redovito biti dodavana kina koja uvrste film
Najčitanije iz rubrike