Osijek
VELIKO PRIZNANJE

Gastroportal Chef’s Pencil ugostio Đukića
Objavljeno 9. kolovoza, 2020.
Renomirani australski gastroportal Chef’s Pencil ovog je tjedna objavio veliki intervju s osječkim chefom Tomicom Đukićem. U intervjuu Đukić odgovara na 13 pitanja o svom poslu i tajnama kuharskog zanata, radu u restoranu Zimska luka, otkriva da mu je najdraži dio Hrvatske upravo Slavonija i Baranja i što mu znači kuhanje za nacionalnu nogometnu reprezentaciju. Da je osječka gastroscena ovime još jednom dobila priliku za sjajnu promociju govori podatak da je web-platforma Chef’s Pencil nastala prije jedanaest godina kao mjesto na kojem su profesionalni kuhari dijelili svoje omiljene recepte, a pokrenuo ju je chef Paul Hegeman iz Sydneyja. Sadržaj je namijenjen svima, od profesionalnih kuhara do amaterskih ljubitelja hrane i gurmana. Osim brojnih recepata, na stranici se mogu pronaći korisni savjeti za kuhanje, savjeti za posjet gastronomskim turističkim destinacijama, najnoviji izvještaji iz kulinarske industrije te profesionalni savjeti za sve ljude koji se žele baviti gastronomijom. U dosadašnjem dijelu 2020. stranica je ostvarila više od milijun i 200 tisuća posjeta, a praćena je i na svim društvenim mrežama s obzirom da je pouzdan izvor informacija za prehrambenu industriju.
Chef’s Pencil priče i recepte redovito objavljuju lifestyle časopisi diljem svijeta kao što su Toronto Sun, The Independent, Forbes, Vogue, The Guardian, The Kitchen, The Sidney Morning Herald, Pacific Business News, Vancouver Sun, Newsweek, Euronews, IOL, Eater i ostali. N.Z.Eberhard
Najčitanije iz rubrike