Osijek
POTICAJ ŠKOLARCIMA U ANTUNOVCU

Svakom odlikašu po 1000
kuna, ostalima besplatne
bilježnice i likovne mape
Objavljeno 7. kolovoza, 2020.
Načelnik Općine Antunovac Davor Tubanjski uputio je čestitke svim osmašima OŠ Antunovac na završetku osnovnoškolskog obrazovanja zaželjevši im sreće i uspjeha u daljnjem školovanju. A Općina će im pomoći s potporama i u tom dijelu njihovog nastupajućeg životnog doba.

Posebne čestitke upućene su najmarljivijim učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom - Bruni Bogdanu, Klari Butor, Luciji Hunjadi, Sari Kovač i Vlatki Pintarić.

- Njihov rad i trud Općina Antunovac nagradit će financijskom potporom u iznosu od 1000 kuna te im želimo da i dalje budu tako savjesni i marljivi kao do sada – poručio je Tubanjski.

Općinska uprava, nakon što su uspješnom suradnjom s Osnovnom školom "Antunovac", Osječko-baranjskom županijom i Vladom RH riješili pitanje udžbenika, osigurali besplatnu prehranu za sve učenike s te obje škole opremili pametnim pločama, nastavlja i dalje u tom smjeru kako bi i učenicima i roditeljima školsko doba bilo što ljepše i ugodnije. Naime, odlukom načelnika Davora Tubanjskog osigurana su sredstva za nabavu školskih potrepština, pa će tako sve učenike OŠ Antunovac, od 1. do 8. razreda, u jesen pri povratku u školske klupe dočekati kompleti bilježnica i likovne mape. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike