Regija
POČINJE ZAPRIMANJE MOLBI

Poziv za pomoćnike u nastavi i javne radove
Objavljeno 8. kolovoza, 2020.
VINKOVCI

Grad Vinkovci objavio je Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim školama u Vinkovcima.

Traženi broj pomoćnika u nastavi je 33, a traženi broj stručnih komunikacijskih posrednika je dva. Rok za podnošenje prijava je 17. kolovoza. Svi detalji dostupni su na službenoj web-stranici Grada Vinkovaca. Javni poziv objavljen je u sklopu projekta "Osiguravanje pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u Vinkovcima II", koji se provodi u okviru poziva "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III.", u okviru Europskog socijalnog fonda i Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Osim ovoga poziva, upućen je i Javni poziv za javne radove na području Vinkovaca, a traži se 20 radnika na određeno vrijeme. Javni radovi odnose se na osobe starije od 50 godina prijavljene u evidenciju kraće od šest mjeseci, osobe starije od 29 godina prijavljene u evidenciju od 12 do 36 mjeseci, mlade do 25 godina prijavljeni u evidenciju do 36 mjeseci te mladi od 25 do 29 godina prijavljeni u evidenciju od šest mjeseci do 36 mjeseci. Osobe moraju imati prebivalište u mjestu u kojem će se program javnog rada odvijati (Vinkovci) i ono najvažnije - osobe koje su radile na javnim radovima dulje od 12 mjeseci unazad tri godine ne mogu biti uključene u javni rad.

Posao je u trajanju od šest mjeseci, a sve uvjete oko prijave mogu se dobiti putem službene stranice Grada Vinkovaca. M.K.
Možda ste propustili...

STIHOVI IVANA KOZARCA KAO TEMA VINKOVAČKIH JESENI

“Curo draga iz sokaka moga” o ljubavi povijesnoj i svevremenoj

NASTAVNICIMA OŠ IVANA GORANA KOVAČIĆA

Đakovački ZTK donirao 50 vizira

RE(AKTIVACIJA) STARIJIH OSOBA

Širenje socijalnih usluga u zajednici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana