Sport
JEDAN, ALI VRIJEDAN POGODAK

Domagoj Damjanović presudio Čepinčanima
Objavljeno 7. kolovoza, 2020.
Utakmica dvaju trećeligaša bila je velikoga uloga, jer plasman u finale Kupa osječko-baranjske županije nosi i igranje u prvom pretkolu hrvatskog kupa, a otišla je na stranu domaćih, Belišćana. Postignut je samo jedan, ali vrlo vrijedan pogodak, a Čepinu je presudio Domagoj Damjanović u 71. minuti.

Iako vrijeme nije bilo idealno, na Gradskom stadionu u Belišću okupilo se oko 500 gledatelja, koji su mogli uživati u vrlo dobrom susretu. U 23. minuti Barišić je želio paralelno dodati loptu na 30 metara od svog gola, ali je pogriješio i dodao igraču Čepina, koji je isprve pucao i promašio okvir vrata. U prvih 45 minuta Agatić se našao u dvije izgledne prilike, ali su obje propale, a najbolju šansu promašio je Radovanović kada je u 40. minuti zaobišao gostujućeg vratara i umjesto u mrežu pucao preko gola. U nastavnu utakmice slika na terenu nije se promijenila, domaći su imali nešto više inicijative, a obje momčadi kao da su željele prije svega sačuvati svoju mrežu pa preko lutrije penala doći do pobjede. Pogodak odluke pao je u 71. minuti, kada je Radovanović snažno pucao sa 16 metara, Jakovljević je odbio loptu, ali na nju je natrčao D. Damjanović i zabio za prolazak u finale županijskog kupa. Sve gostujuće prilike tijekom 90 minuta odlično je obranio raspoloženi domaći vratar Marin Stanić.

Z. Kaptalan
Belišće       1 (0)

Čepin       0

BELIŠĆE – Gradski stadion. Gledatelja: 500. Vrijeme: oblačno i kišovito. Sudac: Domagoj Kurtović (Osijek 7). Strijelac: D. Damjanović (71). Žuti kartoni: Rosandić, Agatić, Salapić (Belišće), Pandžić, Dragojević, J. Bjelobrk (Čepin)

BELIŠĆE: Stanić 7,5, Barišić 6,5, Salapić 7, Anić 6,5 (od 85. Milić), Radovanović 6,5 (od 90. Čamić), Agatić 6,5, Paulić 6,5 (od 46. D.Damjanović 7,5), Rosandić 7,5, Kovačić 7,5 Fingernagl 6,5 (od 52. Lacković 6,5), B. Damjanović 7

ČEPIN: Jakovljević 6,5, Grgić 6,5, S. Bilobrk 7, Dragojević 6,5, Pedić 6, (od 64. Jurić 6), Kraljević 6 (od 84. J. Bilobrk), Batarilo-Ćerdić 6, Brlić 6, Krstanović 7 (od 78. Zebec), Pandžić 6,5 (od 64. Gregić 6), Bungić 7 (od 79. Mišković 6)

IGRAČ UTAKMICE: ANTONIO ROSANDIĆ
Možda ste propustili...

NOVA TRI BODA NA KONTU LIDERA

Zrinski nije zabio pogodak, ali je pobijedio

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

Najčitanije iz rubrike