Osijek
ŠPORTSKI RIBOLOVNI KLUB LINJAK JOSIPOVAC

U 3. kolu Županijske lige seniorkama pehar i medalje
Objavljeno 6. kolovoza, 2020.
Iz josipovačkog Športsko-ribolovnog kluba Linjak pohvalit će se lijepim rezultatima s nedavno održanog 3. kola Županijske lige Športskog ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije u lovu ribe udicom na plovak, održanom na Jošavi. U kategoriji ženskih seniorki ekipa ŠRK-a Linjak - Željka Radić, Tajana Pušić i Ljiljana Martan, osvojila je prvo mjesto. Martan je i pojedinačno osvojila zlatnu medalju. Prema ukupnim rezultatima, jer se natječu uz muške ekipe, josipovačke seniorke osvojile su četvrto mjesto. Muška seniorska ekipa, koju čine predsjednik i dopredsjednik, Ivan Klasić i Marko Roguljić uz Damira Bošnjaka, osvojila je 14. mjesto, a kapetan obiju ekipa bio je neumorni trener Stevan Truban.

Seniori natjecatelji uz trenera vlastitim sredstvima financiraju troškove kao što su oprema i prijevoz, za klub nastupa i uspješna veteranka Erika Kling, a zapažene rezultate ostvaruju kadeti Marko Smiljan, Luka Brodar i Matej Seligman te juniori David Klasić i Josip Klasić, kojima sportsku opremu i rekvizite, liječnički pregled i registraciju u državnom savezu osigurava klub.

AKO JOŠ TREBA "Smisao športskog ribolova je traženje i hvatanje ribe ali ne radi jela ili prodaje ribe. Nadmudrivanje divlje životinje te hvatanje i prilagođavanje tehnike ribolova, pokreta ruku i štapa ponašanju ribe vodeći računa o vodenim strujanjima rezultira prijevarom te izvlačenjem ribe iz vode, koja se nakon vaganja i danas sve češće fotografiranja vraća u vodu", izvijestit će Klasić. D. Ku.
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

KONCERT TEEN ZBORA INSTITUTA POLIFONIJA

Pomozite im otputovati u Belgiju na natjecanje

Najčitanije iz rubrike