Tehno
HUAWEI

HMS koristi već 700 milijuna ljudi
Objavljeno 7. kolovoza, 2020.
Huawei je izvijestio o najnovijem uspjehu svog HMS (Huawei Mobile Services) ekosustava koji je dosegnuo 700 milijuna korisnika diljem svijeta, što je rast od 32 % u usporedbi s prošlom godinom. Na HMS ekosustav registrirano je i 1,6 milijuna developera, što je 76 % više u odnosu na prošlu godinu, a više od 81 tisuću aplikacija integrira HMS Core mogućnosti.


U kompaniji vjeruju kako u svijetu u kojem su digitalne tehnologije sve važnije nitko ne bi smio zaostajati, a u suradnji s developerima diljem svijeta rade na pružanju boljeg i pametnijeg iskustva za korisnike. Huawei je već ranije najavio Shining Star program vrijedan milijardu dolara kako bi potaknuo suradnju s developerima diljem svijeta, što je rezultiralo razvojem više od 10.000 inovativnih aplikacija.


Huawei korisnicima donosi pametnije i prikladnije digitalno životno iskustvo sa svojim inovativnim uslugama, kao što je Quick App, nova vrsta aplikacija bez instalacije, čime se korisnicima pruža iskustvo korištenja uz jedan dodir i bez zauzimanja mnogo memorijskog prostora. Huawei je pokrenuo i Ability servise koji rade na osnovi Huawei AI tehnologije, uključujući Content Ability, Card Ability i App Ability, koji omogućuju da se kvalitetne usluge učinkovito distribuiraju korisnicima.


Osim AppGallery trgovine, Huawei svojim korisnicima odnedavno nudi i widget za pretraživanje Find Apps temeljen na Petal Search pretraživaču. Huawei je na razvoju novog alata za pretraživanje radio u suradnji sa svjetskim i europskim liderima na ovom području kako bi korisnicima otvorio pristup milijunima aplikacija, omogućujući im da lako pretražuju sve što im je potrebno izravno s početnog zaslona svog uređaja. M.R.
Huawei nudi i potporu za razvoj raznih aplikacija na jednom mjestu
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike