Crna kronika
NA ŠIREM PODRUČJU SUHOPOLJA

Pregazio ga vlastiti traktor
Objavljeno 4. kolovoza, 2020.

SUHOPOLJE
Šezdesetčetverogodišnjeg muškarca u nedjelju, na širem području Suhopolja, pregazio je njegov traktor. Muškarac je, pod utjecajem alkohola od 1,93 promila, u svojem dvorištu htio pokrenuti traktor te je kroz otvorena vrata okrenuo ključ za pokretanje motora. Međutim, nije provjerio je li poluga ručice mjenjača traktora u brzini, pa se traktor odmah pokrenuo. Muškarac je pri tome pao na tlo, a zadnji lijevi kotač traktora prešao mu je preko noge.

- Traktor je nastavio nekontroliranu vožnju pri čemu je udario u dvorišnu ogradu koju je savinuo i polomio metalni stup, da bi na travnatoj površini ispred ograde oštetio osobni automobil. Poslije toga traktor je nastavio kretanje preko odvodnog kanala te ušao u neograđeno dvorište, udario u betonski temelj od bunara koji nije oštetio već se odbio i nastavio vožnju gdje se prednjim dijelom zabio u betonsku ogradu uz kuću  84-godišnjakinje, gdje se i zaustavio.  Šezdesetčetverogodišnjak je prevezen u Opću bolnicu Virovitica, gdje je utvrđeno da je ozlijeđen, no izvan je životne opasnosti. Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu Virovitica - doznajemo iz Policijske uprave virovitičko-podravske.

Iz policije upozoravaju građane, kako bi se izbjegli ovakvi i slični događaji, da se ponašaju odgovorno, ne ostavljaju neosigurana vozila bez nadzora, pri korištenju vozila poduzmu sve mjere sigurnosti te vozilima upravljaju  na propisan način u svakoj prilici. S.Lacić

Možda ste propustili...

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

Najčitanije iz rubrike