Regija
PROIZVOĐAČI DOBILI POTVRDU

Certifikat "Proizvodi hrvatskog seljaka" zaslužila su 33 OPG-a
Objavljeno 31. srpnja, 2020.
VIROVITICA - Na Gradskoj tržnici Virovitica, a na inicijativu Poslovnog parka, dodijeljeni su certifikati "Proizvodi hrvatskog seljaka" Udruge hrvatskih tržnica o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda i prerađevina na certificiranim seljačkim tržnicama. Povjerenstvo za izdavanje certifikata, koje su činili Poslovni park Virovitica, Grad Virovitica i Virovitičko-podravska županija, dodijelilo je certifikat za 33 OPG-ova s područja županije kojim se jamči da od njih kupci mogu kupiti domaće voće i povrće te druge proizvode iz vlastitog uzgoja. Tvrtka Poslovni park ovim se trudi privući još veći broj kupaca ukazujući na važnost konzumacije kvalitetnih domaćih proizvoda.

- Ove su godine dodijeljena čak 33 certifikata, što je tri puta više u odnosu na prošlu godinu, kada smo ih dodijelili 10 – rekao je Zdenko Hercigonja, voditelj Gradske tržnice.

OPG Željko Pavić iz Korije jedan je od 33 OPG-a koji su zaslužili certifikat.

- Ovaj certifikat nam potvrđuje da smo proizvođači. Imamo svoj OPG, odnosno vlastitu proizvodnju povrća, jaja i drugo. Kupcima poručujem da dođu u što većem broju po domaće i svježe proizvode - kaže Pavić. V.G.
Možda ste propustili...

OPĆINE NEZADOVOLJNE ŠUMSKOM RENTOM:

Želimo veću korist od bogatih hrastovih šuma

RE(AKTIVACIJA) STARIJIH OSOBA

Širenje socijalnih usluga u zajednici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAKETA “S. H. GUTMANN”

Agica Andračić urarica koja sat ne nosi nikada

2

OPĆINE DRENOVCI I ŠID NE ODUSTAJU

Traže granični prijelaz Račinovci - Jamena

3

VRATIO SE IZ BELGIJE I POKRENUO POSAO

Crtanje za “svoju dušu” preraslo u - umjetnost