Tehno
IMPRESIVNOM VELIČINOM OLAKŠAVA RAD

Philips 498P9 impresivno je velik i moćan monitor dizajniran za profesionalce
Objavljeno 31. srpnja, 2020.
Philips predstavlja novi Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD zaslon, 49-inčni (48.8"/124 cm diag.) monitor dizajniran za profesionalce koji je svojim luksuznim 32:9 SuperWide 49" ekranom i 5120 x 1440 rezolucijom savršena zamjena za dva 27" 16:9 Quad HD monitora jedan do drugoga.


498P9 nudi vizualizaciju bez smetnji i veću ugodnost za oči zahvaljujući svom 1800r zaslonu koji osigurava manje iskrivljenje slike i šire vidno polje, rađen po uzoru na prirodni oblik oka tako da monitor suptilno okruži korisnika. Ljepota tog monitora seže puno dublje, MultiView tehnologijom profesionalci mogu spojiti PC i laptop s obzirom na to da ima mogućnost aktivnog dual-connecta i korištenja. Više nema potrebe za manualnom kontrolom ili provjeravanjem između dva monitora. Sada je svaka minuta provedena radeći učinkovitija, produktivna i ugodnija.


Svojom impresivnom veličinom Philips 498P9 monitor u svakom smislu olakšava rad. Ima široku lepezu mogućnosti povezivanja, poput DisplayPort, HDMI i USB 3.2. Ugrađeni MultiClient Integrated KVM prekidač, zajedno s Multi-View funkcijom, korisniku donose najlakše spajanje dva monitora – samo jednom prilagodbom tipkovnice i miša štedeći vrijeme i prostor. Možete samo pritisnuti gumb i mijenjati izvore balansirajući između najkompleksnijeg multitaskinga.


Dobro je poznato da profesionalci koji provode puno vremena ispred monitora trebaju ne samo biti u trendu s posljednjim tehnologijama već imati i općeniti osjećaj ugodnosti. 498P9 monitor ima sve - Compact Ergo Base, user-friendly Philips monitor bazu koja se podešava i zakreće tako da svaki korisnik može osigurati maksimalnu udobnost gledanja i efikasnost.


Philips 498P9 monitor ističe se u masi zbog svog širokog spektra značajki. Njegov masivni ekran osigurava Dual QHD rezoluciju (5120 x 1440) kako bi korisnik dobio visoku preciznost detalja i slike – stoga je savršen za zadatke koji zahtijevaju preciznost i točnost. Kvaliteta gledanja je još više naglašena zahvaljujući SmartImageu, ekskluzivnoj tehnologiji koja analizira sadržaj projiciran na ekranu i optimizira izvedbu zaslona. Štoviše, Adaptive-Sync tehnologija osigurava lagodno korištenje bez previše napora i artifact-free igračko iskustvo.


S obzirom na to da nam je korisnikova udobnost uvijek na prvom mjestu, Philips 498P9 monitor nudi korisnicima mnoštvo vizualnih rješenja. Model je iznimno ekološki prihvatljiv. Kada se pritisne 0-vatni prekidač, korisnici mogu kompletno isključiti AC napajanje, što rezultira time da se struja ne troši. Štoviše, njegovo pakiranje može se potpuno reciklirati. Bit će dostupan od kolovoza 2020. po maloprodajnoj cijeni od 6760 kuna. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike