Sport
KVALIFIKACIJE EHF EUROPSKE LIGE

Spačva dobila najtežeg suparnika - Metalurg
Objavljeno 29. srpnja, 2020.
U sjedištu Europskog rukometnog saveza (EHF) u Beču je održan ždrijeb 1. kola kvalifikacija EHF Europske lige, a suparnike su saznali hrvatski klubovi - Spačva iz Vinkovaca, Gorica i Dubrava.

Najteži ispit ima Spačva koja će prvu utakmicu igrati u Skopju protiv makedonskog Metalurga. Dubrava će u prvom susretu gostovati kod švicarskog Kriens Luzerna, a Gorica će igrati s rumunjskim AHS Potaissa Turdom. Prve utakmice su 29. ili 30. kolovoza, a uzvrati 5. ili 6. rujna.

U drugom kolu kvalifikacija EHF Europske lige rangiran je hrvatski doprvak NEXE iz Našica, zajedno s francuskim Fenix Toulouseom i Montpellierom, njemačkim Füchse Berlinom i Rhein-Neckar Löwenom, danskim GOG Gudmeom, španjolskim Benidormom, mađarskim Balatonfüredom i Sporting Lisabonom. Izravni plasman u grupnu fazu ostvarili su SC Magdeburg, Nîmes Gard, Ademar León, Tatabánya KC, Wisła Płock, Kadetten Schaffhausen, Alingsås HK, Dinamo Bukurešt, Pelister, Čehovskie medvedi, Bešiktaš i Tatran Prešov. Grupni dio počinje 20. listopada, a nastupit će 24 ekipe. I. Li.
Možda ste propustili...

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike