Tehno
U HRVATSKOJ

Huawei MateBook prijenosna računala
Objavljeno 24. srpnja, 2020.
Huaweijeva prijenosna računala MateBook serije – X Pro 2020, 13 2020, D14 i D15, dostupna su u Hrvatskoj, a lansiranjem prijenosnih računala, Huawei je zaokružio ekosustav svojih proizvoda u Hrvatskoj. Kupci koji do 9. kolovoza ili do isteka zaliha kod prodajnih partnera odaberu MateBook X Pro 2020 na dar će dobiti Huawei P40 pametni telefon, ruksak i bežični miš, uz MateBook 13 na dar se dobiva P40 lite, ruksak i bežični miš, a uz računala iz MateBook D serije dolazi Huawei P40 lite E, ruksak i bežični miš.


Zahvaljujući već dobro poznatoj funkciji Huawei Share, na prijenosnicima je omogućena Multiscreen Collaboration opcija za suradnju više zaslona. Istovremeno, vanjski uređaji kao što su tipkovnica, kamera, mikrofon i miš sada mogu biti korišteni kao periferni uređaji pametnog telefona. U takvim okolnostima laptopi mogu dijeliti s telefonom naprednije aplikacije, unapređujući iskustvo poslovnog korištenja uređaja.


„Posvećeni smo kupcima u Hrvatskoj i izrazito smo ponosni na zaokruživanje ekosustava Huaweijevih proizvoda na lokalnom tržištu. Prijenosna računala MateBook serije nude širok raspon mogućnosti korisnicima i vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe – od poslovnih korisnika, studenata pa sve do korisnika koji će laptop koristiti kod kuće za svakodnevne zadatke“, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.


Uvijek težeći skladnosti i besprijekornom dizajnu, Huawei se oslonio na dugogodišnju stručnost u tehnološkom razvoju pametnih telefona i mogućnostima integracije sustava, što je realizirao ultratankim okvirom svojih FullView zaslona. Taj pristup rezultirao je implementacijom velikog zaslona u tanko i malo kućište. M.R.
Na prijenosnicima je omogućena Multiscreen Collaboration opcija za suradnju više zaslona
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike