Sport
NK GRANIČAR ŽUPANJA

Vincetić se vratio iz Cibalije, a Šibalić je napustio “graničare”
Objavljeno 13. srpnja, 2020.
Iza nogometaša Graničara iz Županje desetak je dana pripremnih aktivnosti za novo prvenstvo Treće HNL "Istok". Županjci su se nakon stanke prvi put okupili prošle nedjelje na svom Spomen-stadionu prve nogometne lopte u Hrvatskoj, gdje svakodnevno treniraju. Predsjednik "graničara" Davor Miličević kaže kako mu je najvažnije da momčad dobro radi, a to će onda postići i dobre rezultate, a otkrio je i kako je planirana proslava 100 godina Graničara i 140 godina Prve nogometne lopte u Hrvatskoj zbog korone odgođena za 2021.

Trener županjskog trećeligaša Dražen Ilić na raspolaganju ima 33 nogometaša, a u momčadi ima promjena u odnosu prema prošloj, prekinutoj sezoni. Dvije su najvažnije, pojačanje je povratnik iz Cibalije Albert Vincetić, a dosad jaka karika momčadi Dražen Šibalić napustio je Graničar.

- Nadam se da ćemo imati normalan trenažni proces. Po planu i programu odradit ćemo 38 aktivnosti do početka prvenstva, uz redovite treninge igrat ćemo i prijateljske utakmice kako bismo što spremniji dočekali novo trećeligaško prvenstvo - najavio je trener Ilić. S.B.
Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana