Mozaik
KELLY PRESTON IZGUBILA BITKU S BOLEŠĆU

Glumica preminula nakon dvije godine borbe s rakom
Objavljeno 13. srpnja, 2020.
Američka glumica Kelly Preston, koja se pojavila u filmovima "Jerry Maguire" i "Blizanci" preminula je u dobi od 57 godina nakon gotovo dvogodišnje borbe s rakom dojke, objavio je na Instagramu njezin suprug John Travolta. "Teška srca obavještavam vas da je moja divna supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke", objavio je 66-godišnji glumac, zvijezda "Briljantina". "Nikad nisam srela nekog tako hrabrog, snažnog, lijepog i punog ljubavi kao što si ti", napisala je Ella Travolta na Instagramu.

"Moja obitelj i ja vječno ćemo biti zahvalni njezinim liječnicima i sestrama u Centru za rak Anderson, kao i mnogim njezinim prijateljima i članovima obitelji koji su bili uz nju. Zauvijek ćemo pamtiti Kellynu ljubav i život", napisao je Travolta te se ispričao pratiteljima što ga neko vrijeme neće biti na društvenim mrežama, dok žaluje.

Rođena kao Kelly Kamalelehua Smith u Honoluluu, promijenila je ime u Kelly Preston prije prve filmske uloge, 1985. u romantičnoj komediji "Vragolija", a potom je glumila i u tinejdžerskoj komediji "Tajni obožavatelj". Travolta, zvijezda plesnih uspješnica "Groznica subotnje večeri" i "Briljantin", upoznao je Preston 1988., kad su zajedno snimali film "The Experts". Vjenčali su se 5. rujna 1991. u Parizu.

Preston i Travolta imaju kćer Ellu (20) i sina Benjamina (9). Njihov sin Jett preminuo je u dobi od 16 godina, 2009. godine, tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. H/T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike