Sport
IVICA KULEŠEVIĆ NAKON POBJEDE NAD ISTROM 1961

Nismo briljirali, ali prave momčadi pobjeđuju i kada ne igraju dobro
Objavljeno 12. srpnja, 2020.
Trener Osijeka Ivica Kulešević zadovoljan je novom prvenstvenom pobjedom, premda je u susretu s Istrom 1961 detektirao određene probleme i pogreške. No u konačnici najvažniji su bili bodovi.


- Nismo briljirali, no zaslužili smo i ova tri boda. Imali smo dosta neforsiranih pogrešaka u pas-igri, ali je na kraju završilo onako kako smo se i nadali. Najvažnija je pobjeda u ovoj završnici prvenstva, a prave momčadi pobjeđuju i kada ne igraju posebno dobro, što se nama ovaj put dogodilo.


Osijek je u konačnici mogao slaviti i uvjerljivije. Nekoliko odličnih prilika, uz neiskorišteni kazneni udarac Mirka Marića.


- Prvo poluvrijeme nekako mi je proletjelo, sva sreća da smo zabili u posljednjim sekundama, neposredno prije odlaska na odmor. U nastavku nas je malo unervozio promašeni jedanaesterac, no općenito nismo bili na onoj razini kao do sada.


Osijek je sada na dva koraka od konačnog cilja - osvajanja drugog mjesta, što donosi kvalifikacije za Ligu prvaka.
- Idemo utakmicu po utakmicu. Sada se prvo trebamo pripremiti za utakmicu s Varaždinom, nadajući se dobroj igri i isto takvom rezultatu. Potom ćemo vidjeti što će nam donijeti posljednje kolo i ogled s Lokomotivom - zaključio je Kulešević.


Krešimir Lacković
Možda ste propustili...

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

Najčitanije iz rubrike