Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Večeras odluka o finalistima kod seniora
Objavljeno 10. srpnja, 2020.
Još dvije večeri su ostale do kraja 17. malonogometnog turnira Tri kornera penal koji se od 19. lipnja igra na terenima SD-a Olimpija u Donjem gradu.

Sinoć su bili poznati svi finalisti osim u seniorskoj konkurenciji, gdje će odluka o tome koje će momčadi zaigrati u završnoj utakmici pasti večeras. U konkurenciji mlađih pionira finale su izborili MNK Darda i Truck servis Buzina Vuka. Darđani su do tog uspjeha došli boljim izvođenjem šesteraca nakon što su susret protiv Olimpije Auto Vuković nakon 20 minuta završili bez pobjednika 1:1.

No na penale je MNK Darda imala više pribranosti i na kraju slavila ukupnim rezultatom 3:2. Truck servis Buzina Vuka je pitanje svog plasmana u finale riješio unutar regularnog vremena jer je s 2:0 svladao Mursu. Kod starijih pionira Građevinarstvo Hebron i Bačmaga prijevoz su odigrali "finale prije finala" jer su se kroz turnir pokazale kao dvije najbolje momčadi. No ždrijeb ih je spojio u polufinalu, a uspješnije se pokazalo Građevinarstvo Hebron, koje je slavilo s 2:0.

Njih u finalu čeka ogled protiv Caffe bara Onyx Čepin koji je u drugom polufinalu svladao Marecian bar Dollar s 2:1. Napetosti nije nedostajalo ni u preostala dva veteranska četvrtfinala. Utakmice su bile očekivano tvrde i neizvjesne, a u polufinale su otišli Rossoneri zahvaljujući boljem izvođenju šesteraca u odnosu na Caffe 5 Graviju.

Nakon 30 minuta igre nije bilo pobjednika (1:1), a penali su bili sretniji za Rossonere. Velika bitka vodila se i u drugoj utakmici veteranskog programa u kojoj su se sastali Bicikli Jakovčević i Caffe bar Porto Bricking.

Na kraju je slavio Caffe bar Porto Bricking s 2:1 i plasirao se među četiri najbolje veteranske momčadi. Prva dva četvrtfinalna susreta odigrana su i kod seniora, a polufinalisti su relativno glatko postali Ferivi, koji je s 3:1 nadigrao Sigurnost, te Kroko sport travel. Ta je momčad još jednom potvrdila dominaciju, pa Projektantskom uredu Energis nije ostavila nikakvu nadu svladavši ga s čistih 4:0.

Danas će glavni događaj programa biti dva seniorska polufinala, a kao uvertiru će odigrati mlađe kategorije u utakmicama za treće mjesto.

Dalibor Keler
REZULTATI
MLAĐI PIONIRI - POLUFINALE

MNK Darda - Olimpija Auto servis Vuković 3:2 (1:1)

Mursa - Truck servis Buzina Vuka 0:2

STARIJI PIONIRI - POLUFINALE

Građevinarstvo Hebron - Bačmaga prijevoz 2:0

American bar Dollar - Caffe bar Onyx Čepin 1:2

VETERANI - ČETVRTFINALE

Rossoneri - Caffe 5 Gravia 3:2 (1:1)

Bicikli Jakovčević - Caffe bar Porto Bricking 1:2

SENIORI - ČETVRTFINALE

Ferivi - Sigurnost 3:1

Kroko sport travel - Projektanski ured Energis 4:0
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
18.30: Elektra - Mursa (limači za 3. mjesto), 18.55: poraženi Perfect team/Osječki taxi - poraženi Pekarnica Uvijek friško Čepin/La Gondola (početnici za 3. mjesto), 19.20: Olimpija Auto sercis Vuković - Mursa (mlađi pioniri za 3. mjesto), 19.45: Bačmaga prijevoz - American bar Dollar (stariji pioniri za 3. mjesto), 20.25: Kroko sport travel - pobjednik Quart caffe/Osječko Crni Radler, 21: pobjednik D.G.O./Caffe bar Exclusive - Ferivi (polufinale, seniori)
Možda ste propustili...

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

Najčitanije iz rubrike