Osijek
DJEČJI VRTIĆ OSIJEK

Akontaciju za upis u vrtić obvezno platiti do 17. srpnja
Objavljeno 10. srpnja, 2020.
Za mališane koji bi trebali biti upisani u gradske vrtiće unutar sustava Dječjeg vrtića Osijek u pedagoškoj godini 2020/2021. u tijeku je potpisivanje ugovora i plaćanje akontacije, što su roditelji obvezni učiniti najkasnije do 17. srpnja. Iz DVO-a upozoravaju - tko do tada uplatu ne obavi, njegovo dijete gubi mjesto u vrtiću, a ono se popunjava s liste čekanja.

Plaćanje akontacije i potpisivanje ugovora te izdavanje rješenja provodi se u Upravnoj zgradi Dječjeg vrtića od 6. do 10. srpnja od 7 do 15 sati te od 13. do 17. srpnja od 7 do 17 sati.

“Akontacija za upis u Dječji vrtić Osijek mora se platiti do 17. srpnja, i nakon toga za neplaćanje više nema tolerancije. Oni koji ne plate do tog dana, gube mjesto u vrtiću, odnosno pravo upisa u Dječji vrtić Osijek. Smatra se da su od upisa djeteta odustali, s obzirom na to da je za uplatu akontacije ostavljen dovoljan vremenski rok i da se odmah pri raspisivanju upisa znalo što je akontacija, koliko iznosi i do kada se mora platiti. Ova je mjera bila prijeko potrebna jer su prethodnih godina ljudi bili poprilično nonšalantni, a to je onemogućavalo da se uoči pedagoške godine dobije točan uvid u broj djece, s obzirom na to da je tek plaćanje akontacije potvrda upisa. Tu su bila zakinuta djeca s lista čekanja čijim se roditeljima nije moglo do 1. rujna javiti da se eventualno za njihovo dijete našlo mjesto u željenom vrtiću“, objašnjava ravnateljica DVO-a, Marija Štambuk Čabaj, te ističe kako se akontacija plaća u gotovini u iznosu cijene korištenja programa vrtića za jedan mjesec ovisno o upisanom programu. Uz to, potrebno je i priložiti biljeg u vrijednosti od 50 kuna, koji je moguće i kupiti na blagajni u Upravi DVO-a.

Iz gradskih vrtića ističu kako će nakon završetka upisa ponovno biti aktivirana i aplikacija za upis na internetskim stranicama vrtića s pomoću koje će se do početka iduće pedagoške godine eventualna slobodna mjesta unutar sustava moći popuniti onima koji nisu upisani u vrtić u prvome krugu ili onima čiji roditelji u trenutku predaje dokumentacije za upis nisu imali potrebu za čuvanjem djece. I.Solar
Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

GDJE U KUPOVINU U NEDJELJU?

Trgovine koje rade 14. travnja

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

Najčitanije iz rubrike