Mozaik
NOVI KULTURNO-UMJETNIČKI PROJEKT U VINKOVCIMA

“Walkow ljeto” uz
koncert Aklee Neon
Objavljeno 10. srpnja, 2020.
Danas, u petak, 10. srpnja, u 16 sati otvara se i premijerno predstavlja program "Walkow ljeta" kojim će se, u dva dana, obogatiti kulturna, umjetnička i koncertna ponuda u Vinkovcima. Cilj je projekta otvoriti sezonu koja se nastavlja tijekom srpnja i kolovoza u prostorima cafe-bara Walkow - Centar kulture (Hansa Dietricha Genschera 23c), a predstavlja tek početak nadolazeće sezone. Prvi dan očekuje nas radionica Cijanotipije - alternativnog fotografskog procesa, radionica izrade biljnog terarija te noćni glazbeni program Ane Mi i Sweet Boya. Drugi dan, subota, nastavlja se uz radionicu aromaterapije, kao i radionicu osnova fotografije. Nakon toga slijedi Aerial ring radionica popraćena kasnijim performansom na ringu RedArrowa.

Nije svako sudjelovanje na radionicama besplatno te je potrebno prethodno se prijaviti zbog ograničenog mjesta. Prijaviti se može mailom na walkow.kc@gmail.com ili preko naših društvenih mreža koje će biti navedene u daljnjem tekstu.

Navečer je umjesto najavljivanog koncerta Pocket palme, na rasporedu koncert osječke glazbenice Aklee Neon s početkom u 22 sata, ulazak je besplatan. T.K.
Možda ste propustili...

“CLUB FUTURE NOSTALGIA THE REMIX”

Dua Lipa najavila album remikseva

OBJAVILA NA FACEBOOKU

Severina pozitivna na COVID 19

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRIMINALISTIČKA SERIJA

Četvrta sezona “Farga” u rujnu

2

CINESTAR KINA OTVARAJU SE 20. KOLOVOZA

Među prvim premijeram film “Tenet”, 27. kolovoza

3

IZVRSNA MANČESTERSKA ČETVORKA NASTUPIT ĆE 23. TRAVNJA 2021., U ZAGREBU

The Slow Readers Club u Tvornici