Novosti
THE NEW YORK TIMES PREPORUČIO HRVATSKU

Na popisu otvorenih zemalja za građane SAD-a
Objavljeno 8. srpnja, 2020.
The New York Times uvrstio je Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za građane SAD-a, kao jednu od rijetkih takvih zemalja na Mediteranu, izvijestili su iz Hrvatske turističke zajednice.

Prenoseći tu informaciju od direktorice HTZ-ova predstavništva u New Yorku Ine Rodin, iz HTZ-a napominju važnost tog renomiranog dnevnog lista čije web-stranice mjesečno posjećuje više od 400 milijuna čitatelja. U članku s nazivom "Američki sam građanin, gdje u svijetu mogu putovati?" Hrvatska je istaknuta kao jedna od rijetkih zemalja na Mediteranu trenutno otvorenih za Amerikance, koji u zemlju mogu nesmetano ući uz predočenje rezervacije o smještaju. "Svaka pozitivna objava u renomiranim i pouzdanim medijima ili izvorima poput The New York Timesa povećava vidljivost Hrvatske na turističkoj karti svijeta. Važno je da američki putnici i svi ostali s udaljenih tržišta znaju da smo otvorena i sigurna destinacija, u kojoj se turistički promet odvija uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera i protokola", komentar je direktora HTZ-a Kristjana Staničića.

Iz HTZ-a navode i da je američki news portal The Daily Best, koji bilježi više od 35 milijuna mjesečnih posjeta, objavio članak u kojemu Hrvatsku predstavlja kao "mediteranski hot spot koji oduzima dah" i koja je otvorena za dolazak američkih građana. H
Možda ste propustili...

OLUJA 2020: ZRINKO ŠUMANOVAC PRIPADNIK SJP-A ORLOVI

Oluja je bila vrhunac svega što sam prošao svih tih ratnih godina

EPIDEMIJA KORONAVIRUSA: TRENUTNO 633 AKTIVNA

U Hrvatskoj 58 novih slučajeva