Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

U "klasiku" D.G.O. je zaustavio Mursu VBK
Objavljeno 8. srpnja, 2020.
Malonogometni turnir Tri kornera penal, koji ove godine doživljava svoje 17. izdanje, sve je bliži vrhuncu. U mlađim kategorijama večeras će se već odlučivati o prvim finalistima, a kod veterana i seniora na rasporedu su četvrtfinalni okršaji, za koje se kaže kako donose najuzbudljivije utakmice na turniru. Inače, kod veterana su prva dva polufinalista već poznata. To su, prema očekivanjima, Auto Baranja Skripta i branitelji naslova Limunčići. Skripta je u tvrdoj utakmici sa 2:0 svladala Staru Mošu, a Limunčići su bili raspucaniji u srazu s Instosom, koji su svladali sa 5:1. Te dvije momčadi svoje polufinalne suparnike saznale su sinoć. U seniorskoj konkurenciji najviše pozornosti nedvojbeno je privukao susret D.G.O. - Mursa V.B.K. To je jedan od osječkih malonogometnih klasika, a na kraju je pripao branitelju naslova u seniorskoj kategoriji, momčadi D.G.O. Nesreća je što su se ta dva suparnika morala susreti već u osmini finala. U preostala tri susreta osmine finala ulaz među osam najboljih sastava na turniru osigurali su Osječko Crni Radler, koji se lako obračunao s Knauf Cvitkušić izgradnjom (5:1), zatim Caffe bar Exclusive, koji je eliminirao Caffe 5 Graviju (2:1), i Ferivi, zahvaljujući pobjedi nad RBDM Višnjevcem (2:0). Seniorski program ponudio je i posljednji susret šesnaestine finala, u kojem su Jug II i TD auto vodili veliku borbu, koja se na kraju okrenula na stranu Juga II (2:1). U konkurenciji početnika plasman u polufinale izborili su Perfect team pobjedom nad Carletto teamom (3:1) i La Gondola, koja je bila vrlo uvjerljiva protiv Metalca (4:0). Četvrtfinalne susrete igrali su i stariji pioniri, a plasman među četiri najbolje momčadi lako su izborili Građevinarstvo Hebron pobjedom nad Metalcem (5:0) i Bačmaga prijevoz, koji je u pobjedi nad Salonom za uplješpavanje Nicol postigao pogodak manje.
Večeras će posebno zanimljiva biti dva četvrtfinalna susreta veterana jer se u njima sastaju ravnopravni suparnici. D.Keler
REZULTATI
POČETNICI - ČETVRTFINALE

Perfect team - Carletto team 3:1

La Gondola - Metalac 4:0

STARIJI PIONIRI - ČETVRTFINALE

Građevinarstvo Hebron - Metalac 5:0

Salon za uljepšavanje Nicole - Bačmaga prijevoz 0:4

VETERANI - ČETVRTFINALE

Limunčići - Instos 5:1

MNK Stara Moša - Auto Baranja Skripta 0:2

SENIORI

1/16 FINALA

TD auto - Jug II 1:2

OSMINA FINALA

Knauf Cvitkušić izgradnja - Osječko Crni Radler 1:5

D.G.O. - Mursa V.B.K. 3:1

Caffe 5 Gravia - Caffe bar Exclusive 1:2

Ferivi - RBDM Višnjevac 2:0
VEČERAS NA TURNIRU
18 sati: Darda - Olimpija Auto servis Vuković, 18.25: Mursa - Truck servis Buzina Vuka (mlađi pioniri - polufinale), 18.50: Građevinarstvo Hebron - Bačmaga prijevoz, 19.15: pobjednik American bar Dollar/NK Vitez - pobjednik M caffe/Caffe bar Onyx Čepin (stariji pioniri - polufinale), 19.40: Rossoneri - Caffe 5 Gravia,, 20.15: Bicikli Jakovčević - Caffe bar Porto Bricking (veterani - četvrtfinale), 20.50: Ferivi - pobjednik Sigurnost/Ravlić trans, 21.25: pobjednik Kroko sport travel/Jug 2 - pobjednik Projektantski ured Energis/Saponia (seniori - četvrtfinale)
Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

Najčitanije iz rubrike