Sport
BARCELONA SMANJILA ZAOSTATAK U PRIMERI

Bartomeu tvrdi da VAR favorizira Real Madrid
Objavljeno 7. srpnja, 2020.
Nakon dva uzastopna remija, s kojima je izgubila korak s vodećim Real Madridom, u 34. kolu španjolskog prvenstva Barcelona je slavila kod Villarreala 4:1 te tako smanjila zaostatak na četiri boda. Za goste su zabijali Torres (3-ag), Suarez (20), Griezmann (45) i Ansu Fati (86), dok je za domaćina strijelac bio Moreno (14). Ivan Rakitić igrao je od 60. minute za Barcelonu koja u preostala četiri kola mora dočekati dva posrtaja Reala kako bi obranila naslov. "Kraljevskom" klubu ostali su domaći ogledi protiv Alavesa i Villarreala te gostovanja kod Granade i Leganesa te je na dobrom putu da nakon 2017. ponovno postane prvak, rekordni 34. put.


Pritisak zbog izmicanja trofeja, kao i nesuglasice s najboljim igračem Lionelom Messijem sve više unose nervozu kod predsjednika Barcelone Josepa Marie Bartomeua, kojega čekaju i novi klupski izbori. Čelni čovjek "blaugrane" kritizirao je VAR u Primeri te smatra kako je on do sada jako išao u korist Reala.
- Gledao sam dvoboj iz Bilbaa gotovo do kraja i ostao mi je loš osjećaj jer imamo najbolju ligu na svijetu, ali VAR nakon koronavirusa nije pošten. Utjecao je na neke rezultate i uvijek favorizira istu momčad - požalio se Bartomeu. Inače, Real je u Bilbau upisao i sedmu uzastopnu pobjedu, no s 1:0 je slavio tek nakon intervencije VAR-a poslije koje je dosuđen kazneni udarac, a u nova tri boda pretvorio ga je Sergio Ramos. I u nekim drugim ovoproljetnim susretima dvojbene odluke išle su u korist Madriđana, što je, nakon vlastitih posrtaja, očito iziritiralo čelnog čovjeka Barce. G.R.
Možda ste propustili...

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

Najčitanije iz rubrike