Ekonomija
TODAY MAGAZINE EUROPE AWARDS 2020.

Dinko Lucić dobitnik je prestižne nagrade
Objavljeno 4. srpnja, 2020.
Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ), članice Intesa Sanpaolo Grupe, drugu godinu zaredom dobitnik je prestižne nagrade CEO Today Magazine Europe Awards 2020. u Hrvatskoj za izuzetan doprinos u predstavljanju Privredne banke Zagreb.


Svake godine CEO Today Europe Awards prepoznaje snažno i inovativno rukovođenje među poslovnim liderima u Europi. CEO Today Europe Awards obilježava uspjeh i jedinstvenu viziju u brojnim sektorima i industrijama, ističući respektabilne tvrtke i njihove glavne rukovoditelje čija radna etika i inovativno razmišljanje zaslužuju priznanje. CEO Today okuplja izvanredan izbor tvrtki koje pomiču granice u poslovanju i slavi glavne izvršne direktore koji taj napredak čine mogućim. Dobitnici ovog prestižnog priznanja dolaze iz različitih sektora i industrija diljem Europe. U povodu objave CEO Today Magazine Europe Awards 2020., Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a, izjavio je: “Iznimno sam ponosan na ovu posebnu nagradu koja predstavlja potvrdu uspjeha cijelog našeg tima PBZ Grupe. Ja vjerujem u ovu zemlju i vjerujem u naše ljude, a posebno u svoje kolegice i kolege koji svi zajedno dajemo kvalitetan i prepoznat output, pogotovo u području inovativnosti, i što nas čini uspješnim u širem okruženju.”


CEO Today Europe Awards istraživački tim i ocjenjivački panel prepoznao je niz postignuća Dinka Lucića i PBZ-a tijekom posljednjih 12 mjeseci. Dinko Lucić predsjednik je Uprave PBZ-a od veljače 2018. godine. PBZ Grupi pridružio se početkom 2000. te je osim brojnih pozicija u PBZ-u i Intesa Sanpaolo Grupi, od 2007. do 2009. bio i član Uprave VUB banke u Slovačkoj, također članici Intesa Sanpaolo Grupe. Prije imenovanja na mjesto predsjednika Uprave bio je član Uprave PBZ-a od 2009. zadužen za poslovanje s građanstvom i koordinaciju društava PBZ Grupe u segmentu poslovanja s građanstvom i kartičnim poslovanjem. Rođen je 1971. godine, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Završio je General Management program na ZŠEM-u i University of Michigan Business School, posjeduje nekoliko SAS CRM certifikata i nositelj je International Retail Banker certifikata.Z.R.
Možda ste propustili...

HRVATSKI DUHANI ZAVRŠILI UGOVARANJE

Sklopili novih 39 ugovora s proizvođačima duhana

MOGUĆNOST KARIJERE ZA VIŠE OD 500 ZAPOSLENIKA

RÜBSAM Fachkräfte nudi prave mogućnosti karijere diljem Njemačke

NA KOCKI IM JE KONKURENTNOST I RAST

Europske banke zahtijevaju status strateškog sektora

Najčitanije iz rubrike