Novosti
DVOJE NOVOOBOLJELIH U VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ ŽUPANIJI

Ponovno počinju s radom COVID-19 ambulante
Objavljeno 3. srpnja, 2020.

Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata evidentirane su dvije nove pozitivne osobe na COVID-19, po jedna iz Borova i Vukovara.
Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije navodi kako je u tom razdoblju testirana 51 osoba, a broj hospitaliziranih zbog koronavirusa nije se mijenjao što znači kako je i dalje hospitalizirana jedna osoba.
U samoizolaciji je na području županije 256 osoba, s tim da je tijekom jučerašnjeg dana utvrđeno jedno kršenje samoizolacije. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 pozitivan je jedan zdravstveni radnik (medicinska sestra/tehničar). U samoizolaciji je pet zdravstvenih radnika - 2 liječnika i 3 medicinske sestre/tehničari.
S današnjim danom ponovno je aktiviran rad COVID-19 ambulante u Vukovaru, koja radi na ranije utvrđenoj lokaciji: Blage Zadre 3, Vukovar (Borovo naselje), kontakt telefon: 032/618-956. Radno vrijeme ambulante je od 8 do 12 sati.
COVID-19 ambulante u Vinkovcima i Županji započet će s radom od ponedjeljka (6. srpnja); u Vinkovcima, Vladimira Gortana 25b (zgrada XI. Mjesnog odbora „Mala Bosna“), kontakt telefon: 0800 8008 te u Županji, dr. Franje Račkog 32 (u šatoru ispred zgrade Doma zdravlja), kontakt telefon: 099/529-1840. I njihovo će radno vrijeme biti od 8 do 12 sati, poručuju iz Stožera civilne zaštite VSŽ.
(D.K.)

Možda ste propustili...

HRVATSKA JE IZABRALA 11. SAZIV HRVATSKOG SABORA

HDZ relativni pobjednik, Andrej Plenković ponovno mandatar?

PREDSJEDNIK HRVATSKE STRANKE UMIROVLJENIKA VESELKO GABRIČEVIĆ

HSU zadovoljan Vladom i HDZ-om