Sport
TRENER ŠIBENIKA POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Dok se Rendulić ne izliječi, momčad će voditi bivši igrač Osijeka
Objavljeno 2. srpnja, 2020.
Trener novog hrvatskog nogometnog prvoligaša Šibenika Krunoslav Rendulić pozitivan je na koronavirus, objavio je klub sa Šubićevca.


- Trener Rendulić se osjeća dobro i trenutno ne pokazuje simptome bolesti. U stalnom je kontaktu s epidemiološkom službom te je u samoizolaciji, objavili su iz kluba.


Član stručnog stožera i trener vratara Ivica Matas i cjelokupna uprava kluba, koju čine Josip Bulat, Jure Zoričić i Ivan Bulat, zbog kontakta s Rendulićem nalaze se u 14-dnevnoj samoizolaciji.


- HNK Šibenik također želi podsjetiti da je poštovao preporuke i mjere koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te će se sljedećih dana cjelokupni športski objekt "Šubićevac" dezinficirati. Također, nadzirat će se svi ostali zaposlenici HNK Šibenik i Javne ustanove Športski objekti Šibenik - poručili su iz Šibenika.
Šibenik je ove sezone izborio povratak u Prvu HNL i baš je krenuo na pripreme uoči nove sezone. Rendulić je inače dobar dio karijere proveo u Osijeku, gdje je i započeo seniorsku karijeru. Zanimljivo, prozivku je obavio još jedan bivši nogometaš Osijeka, Klaudio Vuković, koji je Rendulićev asistent u Šibeniku. Hina
Možda ste propustili...

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

Najčitanije iz rubrike