Sport
NOGOMETAŠI NAŠK-A KRENULI U PRIPREME

Sljedeće sezone cilj je sredina poretka
Objavljeno 30. lipnja, 2020.
Na gradskom stadionu u Našicama okupili su se nogometaši i stručni stožer nogometnog trećeligaša NAŠK-a, koji su nakon pozdravnih riječi klupskog predsjednika Ivana Keglevića odradili i prvi trening u sklopu priprema za sljedeću sezonu.


- U prošloj sezoni bili smo vrlo dobri, nakon što smo dobili dvije uzastopne utakmice, umiješala se korona i prvenstvo je prekinuto. Sad smo opet na okupu i krećemo u pripreme za sljedeću sezonu, u kojoj s nama neće biti braća Edi i Erik Vinogradac te Jean Libong. Vjerujem da odlazaka više neće biti, a sljedećih dana analizirat ćemo trebamo li popunjavati igrački kadar. Sve svoje obveze prema igračima ispunjavamo, pa smo postali poželjna sredina za dolazak. Prvoj momčadi priključili smo nekoliko perspektivnih juniora, a stigao je i mladi Filip Stojanović iz Đurđenovca. Naš cilj se zna, sredina tablice i prema gore - bio je jasan predsjednik nogometaša NAŠK-a.


Prvo okupljanje prošlo je u davanju uputa igračima kako se moraju pridržavati epidemioloških mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite.


Trener/igrač Mario Barišić kazao je kako se nada da će sljedeća sezona biti uspješna, a izdiktirao je i raspored pripremnih utakmica. Prva je na redu 8. srpnja, kada u Našice dolazi Čepin, zatim su ogledi s Valpovkom u Valpovu (18. srpnja), FEŠK-om (25. srpnja), Bedemom (1. kolovoza), a u međuvremenu će Našičani odraditi i Kup. Potvrđen je i nastup na tradicionalnom Memorijalnom turniru "Vlado Liović", što bi NAŠK-u trebala biti generalka uoči novog prvenstva Treće HNL "Istok".


Treneru Barišiću će i dalje pomagati trener vratara Ljubiša Prodanović. a od igrača na okupu su Ivan Butković, Luka Dubrović, Hrvoje Hečimović, Josip Gašparić, David Janžek, Filip Kasapović, Renato Lukačić, Matej Mađaš, Robert Mikičić, Tomislav Rukavina, Mihael Tomić, Dominik Vida, Marin Vučemilović, Vinko Zahatek, Arthur da Silva, Firmino dos Santos, Filip Stojanović te mladi Josip Abičić, Igor Babić, Filip Lešković, Matej Milković, Krešimir Novaković i Matej Šprem. S. Sobodić
Možda ste propustili...

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

BICIKLISTIČKA UTRKA U BARANJI

Utrka na Banovu Brdu teška i zanimljiva

Najčitanije iz rubrike