Sport
VJEROJATNO NIŠTA OD SRPANJSKOG POČETKA TENISKE LIGE

Zaražena četiri igrača TK Osijek
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
Prva hrvatska teniska liga trebala je startati 24. lipnja, ali je početak zbog korone odgođen za srpanj, međutim malo je vjerojatno da će i sljedećeg tjedna krenuti natjecanja na terenima diljem Hrvatske. U prvoligaškom društvu već godinama se natječe i momčad Teniskog kluba Osijek, a ona je u posebice teškoj situaciji i srpanjska odgoda dobro bi joj došla jer ima čak četiri zaražena igrača. Matej i Ivan Sabanov te Tomislav Brkić zarazili su se na turniru u Srbiji u organizaciji Janka Tipsarevića, a Luka Petrović pokupio je virus na Đokovićevu Adria Touru.


- Sabanovi su trenutačno u Srbiji i nalaze se u samoizolaciji. Nisu se vraćali u Hrvatsku zbog toga što bi morali u samoizolaciju. Nakon što im je potvređno da imaju COVID-19, tamo su i ostali - kaže Hrvoje Feth, kapetan seniorske momčadi TK Osijek.


Feth je već prema HTS-u upustio dopis u kojem stoji kako ne bi bilo dobro da već sljedećeg tjedna krene Prva liga jer Osijek u svojim redovima ima čak četiri zaražena igrača.

- Sumnjam da će se Liga igrati prije rujna, naši igrači su pozitivni na COVID-19, ali srećom svi se dobro osjećaju - dodao je Feth. I. Li.
Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

Najčitanije iz rubrike