Regija
MJEŠTANI BELJEVINE DRUŽILI SE UZ SEOSKI TURNIR NA LIVADI

Ekipe igrača od 80 do 200 godina
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
BELJEVINA - U nedjelju poslijepodne održan je malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo osam ekipa. Obična seoska livada poslužila je kao sportski teren, postavljeni su drveni golovi i igralo se kao nekad. Svoje nogometne majstorije odmjerile su ekipe iz Beljevine, Bokšića, Bokšić Luga i Šaptinovaca, a turnir su pratili i stari i mladi mještani Beljevine. Dobro popunjene klupe te razdragano mnoštvo izvan terena s velikim zanimanjem, uz čašicu razgovora, pratilo je nogometaše koji su odmjeravali snage te pokazivali svoje neskromne vještine uz pokoji smiješni potez, koji je posjetiteljima mamio osmijeh na lice i zasluženi pljesak. Kako su i sami poduzetni mještani ovoga mjesta u Općini Đurđenovac naglasili, rezultat nije bio bitan, već zajedništvo i druženje.


- Zadovoljni smo odazivom i ekipa i mještana jer nam je cilj bio izvući i staro i mlado van te im omogućiti druženje i zabavu – rekao je Tonino Korbar, vlasnik Caffe bara Beljevina, koji je bio organizator turnira.


Najstariji gledatelj, Drago, imao je 79 godina, a najmlađi, Luis, 14 mjeseci. Najmlađem igraču Mateju Šarliji bilo je 13, a najstarijem, Tomi Puđi, 57 godina. "Redovito sudjelujem na turnirima. Pomalo vježbam pa se mogu nositi s mlađima. Moja ekipa, nas četvero, imala je više od 200 godina, a najmlađa 80. Ništa više ne treba reći. Visoka temperature ubija nas starije, ali srce se još uvijek ne da", kazao je Puđa.
Turnir je bio uzbudljiv i napet, dakako, popraćen obiljem ića i pića. S. Fridl
Možda ste propustili...

GRADSKO VIJEĆE POD EPIDEMIJSKIM MJERAMA

Objavljeni dobitnici gradskih priznanja

INSTALIRANA BEŽIČNA MREŽA WIFI4EU

Bizovčanima stigao besplatni internet

VRTNO CARSTVO MARTINA ŠUMANOVCA IZ BOŠNJAKA

Verina bašča kao iz časopisa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODLUKA MINISTARSTVA GRADITELJSTVA I PROSTORNOG UREĐENJA

U Općini Čeminac ukinuta “traktorina”

2

JOSIP ŠARIĆ GRADONAČELNIK GRADA OTOKA

Grad Otok među deset najuspješnijih gradova u Hrvatskoj

3

NAGRAĐENI ZA RAD I USPJEHE

Najbolji učenici s područja županije