Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL

Oba šlagera osme večeri turnira na Olimpiji završila su bez pobjednika
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
Osma večer 17. malonogometnog turnira Tri kornera penal u sebi je sadržavala i dva međusobna susreta seniorskih momčadi koje bi se mogle probiti do same završnice. Obje su utakmice opravdale očekivanja na planu neizvjesnosti jer su završile bez pobjednika. Riječ je o susretima Mursa V.B.K. - Kroko sport travel koji su bio odlučujući za osvajanje prvog mjesta u skupini koje donosi preskakanje prve runde u nokaut-fazi turnira. Kroko sport travelu je remi (1:1) išao naruku jer je zbog bolje razlike pogodaka osvojio prvo mjesto, a tko će imati veću korist od neriješenog ishoda utakmice DGO - Jug II (2:2) tek treba vidjeti u posljednjem kolu. U ovom trenutku DGO ima dva pogotka bolju gol-razliku u odnosu prema "jugovcima". Odlučujuću težinu kada je u pitanju prvo mjesto imala je i treća seniorska utakmica koja je odigrana u tom programu u kojoj je Saponia svladala Općinu Darda (2:1), što joj je donijelo prvo mjesto u grupi. U konkurenciji veterana također se kraju bliži rasplet po skupinama, ali tamo se ima odigrati još poneka utakmica prije negoli se utvrdi konačan plasman. Najlakše je do novih bodova došao Caffe bar Porto Bricking kojem na noge nije izišao MNK Semper paratus. Auto Baranja Skripta nije imala problema protiv Lega (5:1) da bi došla do svoje druge pobjede u skupini, a najzanimljiviji susret u kojem je palo osam pogodaka odigrali su Limnučići i Rossoneri. Pobjeda je na kraju otišla na stranu Limunčića (5:3) koji su tako sačuvali izglede za osvajanje prvog mjesta u veteranskoj skupini A. Odigrano je i šest susreta u mlađim uzrastima gdje su svoje pobjedničke serije nastavili stariji pioniri Građevinarstva Hebron i Bačmaga prijevoza. Do važne pobjede došli su mlađi pioniri MNK Darda nad Mursom, a u tri susreta početnika najuvjerljiviji je bio The Black room koji je s 5:0 svladao La Gondolu, a opet se dogodio jedan susret bez pogodaka, a to se dogodilo u ogledu Perfect teama i Metalca.
U večerašnjem programu najzanimljivija bi trebala biti utakmica veterana u kojoj će se sastati Auto Baranja Skripta i Caffe bar Porto Bricking. D.Keler

REZULTATI
POČETNICI

La Gondola - The Black room 0:5

Elektra - Olimp 1923 3:0 (p.f.)

Perfect team - Metalac 0:0

MLAĐI PIONIRI

MNK Darda - Mursa 2:0

STARIJI PIONIRI

NK Vitez - Građevinarstvo Hebron 1:2

Bačmaga prijevoz - M caffe 2:0

VETERANI

MNK Semper paratus - Caffe bar Porto Bricking 0:3 (p.f.)

Auto Baranja Skripta - Lege 5:1

Limunčići - Rossoneri 5:3

SENIORI

Saponia - Općina Darda 2:1

DGO - Jug II 2:2

Mursa V.B.K.- Kroko sport travel 1:1
VEČERAS NA TRI KORNERA PENAL
18: Elektra - Donji grad, 18.25: Olimpija Next car - Mursa (limači), 18.50: Pekarnica Uuvijek friško Čepin- Carletto team, 19.15: Osječki taxi - Elektra (početnici), 19,40: Caffe bar Pinocchio - Olimpija DGO (mlađi pioniri), 20.05: Caffe bar Onyx Čepin - Print studio (stariji pioniri), 20.30: Auto Baranja Skripta - Caffe bar Porto Bricking, 21.05: Instos - MNK Semper paratus (veterani), 21.40: Osječko - Unterstadt, 22.15: Zeleno polje - Sigurnost (seniori)
Možda ste propustili...

OTVORENO PRVENSTO HRVATSKE ZA PARAATLETIČARE

Županović bio drugi, ali nije posve zadovoljan

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

Najčitanije iz rubrike