Crna kronika
OČEVID SUDARA U DONJEM ČAGLIĆU

Za smrt motociklista kriv je vozač traktora
Objavljeno 29. lipnja, 2020.
DONJI ČAGLIĆ


Nakon što je 62-godišnji motociklist smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, oko 14 sati, u Ulici Roberta Žilija, u mjestu Donji Čaglić, na području Lipika, očevid policije pokazao je da je za nesreću kriv 55-godišnji traktorist.


- Na dionici državne ceste D5, 55-godišnji vozač koji je upravljao traktorom koji je vukao "balirku", pri skretanju ulijevo nije propustio motociklista na Hondi koji je dolazio iz suprotnog smjera i zadržavao smjer kretanja. Zbog toga je došlo do udara motocikla u traktorski priključak. Vozaču motocikla pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Pakrac u kojoj je nedugo nakon zaprimanja preminuo od višestruko zadobivenih ozljeda u nesreći. Protiv 55-godišnjaka, koji je uhićen, slijedi kaznena prijava - doznajemo iz PU požeško-slavonske.
Istoga dana, oko 19.45 sati, poginuo je još jedan motociklist, nedaleko od Kleka, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. On je izgubio nadzor nad upravljačem, sletio s ceste i udario u brdo. Crni niz smrtnih stradavanja vozača motocikala počeo je u petak na karlovačkom području. Kod Rakovice, oko 18 sati, sudarili su se automobil i motocikl, nakon čega se motocikl zapalio, a njegov je vozač poginuo. S.Lacić
Možda ste propustili...

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri