Sport
ZAVRŠNICA KUGLAČKE SEZONE

Parovno PH i za drugoligaški naslov
Objavljeno 26. lipnja, 2020.
Prije tjedan dana najbolji kuglački klubovi u državi zaključili su prvenstvo, ali sezona nije gotova. Pred nama je još bogat oproštajni vikend.


Rijeka i Zaprešić domaćini su državnog seniorskog prvenstva u parovima. Na kuglani Mlaka igraju kuglačice, a među 20 kombinacija su i tri predstavnika Regije Istok. S dva para sudjeluju kuglačice Osijeka ‘97, koje će svoje odraditi u subotu, a što bolji plasman dan poslije nastojat će ostvariti i dvojac brodskog Obrtnika.


Jednak je broj parova (20) i u muškoj konkurenciji, koji će od ranog nedjeljnog jutra (9) sve do navečer tražiti način za što uspješniji oproštaj od sezone. Motiva da poprave dojam svakako će imati kuglači Osijeka, kojima je ovo i posljednji nastup u statusu prvoligaških članova. Dva para izborila su završnicu, a naša regija imat će ukupno pet predstavnika. U Zaprešiću još igraju po jedna kombinacija Kandita (Osijek), Obrtnik BAM-a (Nova Gradiška) i Novih nada (Požega).
Utakmice posljednjeg kola igraju se u Prvoj B ligi Sjever i Drugoj ligi Istok. Kod B-ligaša sve je jasno, Novska je prvak, a Đurđenovac u tercetu koji napušta društvo. U 22. kolu parovi su: Radnik - Đurđenovac, Lepoglava - Novska, Pakrac - Kandit, Fortuna - Slavonac, Zrinski Pivovara - Obrtnik i Elektra - Podravka. Kod drugoligaša je otvorena borba za naslov. Belišće ima bod više od Novih nada. Lidera čeka gradski derbi sa Željezničarom, a Požežani su gosti Šećerane. Još se igraju susreti: Silos - Nova Gradiška, Željezničar (O) - Monte-mont, Obrtnik - Zanatlija. Odigrano je Osijek II - Brod. N.B.
Možda ste propustili...

GRANIČNA POLICIJA NA OPREZU

Kohorta ne ide u Split, posebice ne u Mostar

JEDINSTVENA KADETSKA KOŠARKAŠKA LIGA

Subotnja predigra prigoda za popravni

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

Najčitanije iz rubrike