Mozaik
OBJEDINIO KULTNE PJESME KOJE SU OZNAČILE BOGATU KARIJERU

Tedi Spalato predstavlja izvanserijski album “Sve ću preživit - U Lisinskom”
Objavljeno 27. lipnja, 2020.
Tedi Spalato predstavlja svojoj publici izvanserijski album "Sve ću preživit - U Lisinskom" s rasprodanog koncerta u Lisinskom, koji je bio jedinstven i emotivan, baš onako kako to Tedi zna napraviti. Humanitarni koncert održan je organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Scardone.

Ekskluzivno opremljeno digipack pakiranje sadrži bogatu knjižicu i sjajne fotografije koje otkrivaju svu čaroliju koncerta. Snimka nastupa nedavno je prikazana na nacionalnoj televiziji tako da su svi koji nisu bili na koncertu mogli vidjeti Tedija u punom sjaju.

I baš zbog svih svojih bogatstava redovito na koncertima okuplja različitu publiku, koja ga cijeni i nagrađuje pljeskom. Tako je bilo i ovaj put na pozornici zagrebačkoga glazbenog hrama gdje su mu se pridružili Zorica Kondža, Zlatan Stipišić Gibonni i Goran Rukavina orkestar, koji je bio proširen s gudačima ljubljanske filharmonije - apsolutno puni glazbeni pogodak. Toliko sjajnih nadahnutih glazbenika na istoj pozornici garancija je za nezaboravan koncert.

Zorica i Tedi otpjevali su kultnu "Zar je voljeti grijeh", a s Gibonnijem je izveo jednu od najpoznatijih pjesama koju je baš Gibo i napisao za Tedija, a zbog koje je Tedi uspio preživit, kako se i sam zna našaliti - "Sve ću preživit". Njihova povezanost seže u Gibonnijevu kolijevku jer je to mjesto njihova prvog susreta budući da je tada trinaestogodišnji Tedi išao na glazbenu poduku kod Ljube Stipišića Delmate, Gibonnijeva oca, koji je ostavio veliki utjecaj na Tedijev glazbeni izričaj.

- Izlazak ovog albuma iz Lisinskog za mene je divna uspomena.Veliki orkestar s dijelom ljubljanske filharmonije pod ravnanjem maestra Gorana Rukavine sjajno je odsvirao koncert. Posebno mi je drago što je bio humanitarnog karaktera. Za sve se pobrinuo prof. Damir Eljuga. Zahvalni smo zagrebačkoj publici. Koncert je bio raznovrstan i aranžmanski šarolik. Obuhvatio je moj rad unatrag 35 godina. Moja iskrena zahvala ide onima bez kojih koncert ne bi imao toliko duše. Zahvaljujem mojoj diskografskoj kući Scardona, Goranu Rukavini i svim glazbenicima, mojim dragim gostima Zorici Kondži i Zlatanu Stipišiću Gibonniju, Tomislavu Mrduljašu glazbenom producentu Tomislavu Mrduljašu. Velika hvala sponzoru Calzedoniji i mom dragom prijatelju, gosp. Dubravku Hoiću. Ugodno slušanje uz veliki pozdrav! - kaže Tedi Spalato.

Tanja Kvorka
Redovito na koncertima okuplja različitu publiku, koja ga cijeni i nagrađuje pljeskom
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike