Regija
POVEĆALI SU SIGURNOST U PROMETU

Završena pješačko-biciklistička staza Brezik - Našice
Objavljeno 26. lipnja, 2020.
BREZIK - Završena je još jedna vrijedna investicija što se tiče prigradskih naselja, a to je pješačko-biciklistička staza između naselja Brezik i Našica. Stazu dužine gotovo kilometar obišao je gradonačelnik Našica Josip Miletić s obnašateljem dužnosti pročelnika za investiciju i prostorno planiranje Ivanom Majerom, nadzornim inženjerom Ninoslavom Tomljanovićem i predsjednikom Mjesnog odbora Brezik Antom Zubakom. Gradonačelnik Miletić istaknuo je kako je najveće značenje ove investicije, vrijedne oko 950 tisuća kuna, povećavanje sigurnosti u prometu.

- Uvjeren sam kako će ova staza služiti svim Brezičanima, ali i Našičanima, koji će je iskoristiti za šetnju i za biciklizam, a najvažnije je povećavanje sigurnosti u prometu. Kako je naselje Brezik povezano s mjestima Novim Selom i Đurđenovcem, povećana je gustoća prometa na ovoj cesti te je zbog sigurnosnih razloga bilo važno napraviti stazu odvojenu od kolnika - rekao je Miletić i zahvalio Mjesnom odboru Brezik, predsjedniku Anti Zubaku te posebno mještanima na inicijativi kako bi se povezao Brezik s Našicama.

Predsjednik mjesnog odbora Brezik, Ante Zubak, rekao je kako ova staza puno znači mještanima Brezika, a također i građanima Našica jer su ta dva mjesta od sada povezana na sigurniji način.

Zubak je zahvalio Gradu Našicama, gradonačelniku Miletiću i svima koji su bili uključeni u ovaj projekt. M.Ku.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike