Tehno
DELL TECHNOLOGIES

Compingu dvije nagrade
Objavljeno 26. lipnja, 2020.
Nakon što je ranije ove godine Comping potvrdio Platinum status u Dell Technologies Partnerskom programu, ova uspješna hrvatska ICT tvrtka, u ovom teškom vremenu za hrvatsko gospodarstvo, uspijeva ulijevati optimizam te je na događanju Partner Awards Adriatic 2020. osvojila čak dvije nagrade.


Riječ je o tradicionalnom godišnjem događanju koje organizira upravo Dell Technologies kako bi nagradila svoje partnere i distributere za sva postignuća u protekloj godini. Zbog epidemiološke situacije ovogodišnji Partner Awards Adriatic 2020. održao se u virtualnom obliku, što nije utjecalo na broj sudionika te ih je ove godine nazočilo čak 150 iz cijele Adriatic regije, što uključuje sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Na događanju su se dijelile nagrade najboljim partnerima za ostvarenja u protekloj godini, i to u čak devet kategorija.


Dell Technologies je Compingu ove godine dodijelio nagrade za ostvarenja u protekloj godini i to u dvije kategorije: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region kao „najmlađi“ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji. Comping je u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies, što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje. Na kraju, ta su se znanja i prepoznala, prokomentirao je ovaj uspjeh predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić:


Comping je u 2019. imao nekoliko uspješno implementiranih projekata koji su sadržavali Dell Technologies rješenja – od klijentskih do enterprise rješenja sa serverima i pohranom podataka. Upravo su pohrana podataka, sigurnost informacija, analitika te računarstvo u oblaku samo neke od usluga koje organizacijama omogućavaju bolje upravljanje i analizu podataka. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana