Crna kronika
OSJEČKA JUŽNA OBILAZNICA

Pijan izazvao sudar, troje ozlijeđenih
Objavljeno 24. lipnja, 2020.

OSIJEK - Tri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koju je u utorak u 23,40 sati, na osječkoj Južnoj obilaznici, izazvao pijani vozač.


- Do prometne nesreće došlo kada se vozač 32-godišnji Osječanin kretao automobilom, od zapada prema istoku. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i noćnih uvjeta udario je u automobil s kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Weissacha, koji se kolnikom kretao u istom smjeru. Očevidom je utvrđeno kako je 32-godišnjak u krvi imao više od 2 primila alkohola, doznajemo od Zorana Kona, glasnogovornika PU osječko-baranjske.


U ovoj prometnoj nesreći 45-godišnji vozač ozlijeđen je lakše, dok su putnici u istom automobilu, 36-godišnja Vukovarka i 48-godišnji turski državljanin ozlijeđeni teško. Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u KBC Osijek. Za vrijeme obavljanja očevida u vremenu od 23,55 sati do 2 sata na tom dijelu cesta je bila zatvorena u oba smjera. Tridesetdvogodišnji vozač automobila je uhićen te protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Pijani vozač izazvao je iste večeri, oko 21,50 sati, prometnu nesreću na raskrižju Ulica Josipa Andrića i Jurja Križanića u Požegi. Pedesepetogodišnjak je vozio Volkswagen sa 2,08 promila alkohola u krvi. Oduzeo prednost prolaska 18-godišnjem vozaču koji, vozeči također Volkswagenom, imao prednost. U sudaru je lakše je ozlijeđen 22-godišnji suputnik 18-godišnjaka. S.Lacić

Možda ste propustili...

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike