Sport
OTAC NOVAKA ĐOKOVIĆA

Dimitrov je nanio štetu i Hrvatskoj i Srbiji
Objavljeno 24. lipnja, 2020.

Vezani članci

NOVAK ĐOKOVIĆ ZARAŽEN I OSRAMOĆEN

Divljim teniskim partyjem bez pravila udarili pljusku sportu

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, za cijeli skandal oko Adria Toura u Zadru okrivio je bugarskog tenisača Grigora Dimitrova. Bugarin je pola sata prije finalnog meča u zadarskom Višnjiku objavio kako je pozitivan na koronavirus, a potom su pozitivne testove dobili i Borna Ćorić, Viktor Troicki, dva trenera, kao i Novak Đoković.


- Novak je fizički dobro, ali psihički nikome nije dobro, pa ni njemu. Naravno da se ne osjeća dobro, ali takva je situacija. Iz ovoga moramo izići jači i shvatiti da će proći - kazao je Srđan te se okomio na Bugarina.


- Dimitrov je vjerojatno došao bolestan u Zadar, tko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao obitelji, a i Srbiji. Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo cijeli turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti - rekao je tata Đoković.


Žaljenje zbog neslavnog završetka turnira u Zadru izrazio je i Novak Đoković, koji je priznao kako se prerano krenulo u organizaciju jednog takvog događaja, no ponovio je kako su njegove namjere bile ajbolje.
Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike