Regija
OPĆINA MARIJANCI UPUTILA POZIV ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA

Rok za dostavu prijedloga 5. srpnja
Objavljeno 23. lipnja, 2020.
MARIJANCI - Odbor za dodjelu javnih priznanja Općine Marijanci raspisao je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Marijanci za 2020. godinu. U tom smislu pozivaju se vijećnici i radna tijela Općinskog vijeća, načelnik Općine, trgovačka društva, ustanove, udruge građana, vijeća mjesnih odbora, političke stranke, vjerske zajednice i građani s područja Općine Marijanci da podnesu prijedloge za dodjelu javnih priznanja. Javna priznanja su Počasni građanin Općine Marijanci, Nagrada za životno djelo Općine Marijanci, Nagrada Općine Marijanci i Zahvalnica Općine Marijanci.

Detaljni opisi svih javnih priznanja, informacije o pozivu i načinu dostave prijedloga mogu se naći na službenoj općinskoj internet-stranici. Prijedlozi u pisanom obliku s obrazloženjem dostavljaju se Odboru za dodjelu javnih priznanja, na adresu: Općina Marijanci, Kralja Zvonimira 2, 31555 Marijanci, zaključno do 5. srpnja 2020. godine.

Odbor za dodjelu javnih priznanja razmotrit će sve prispjele prijedloge te predložiti Općinskom vijeću donošenje Odluke o dodjeli javnih priznanja. Javna priznanja dobitnicima bit će uručena na svečanoj sjednici za Dan općine Marijanci, koji se obilježava 8. rujna. S.F.
Možda ste propustili...

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO

Miholjački su košarkaši prvaci

Najčitanije iz rubrike