TvObzor
ROSLUND I HELLSTRÖM: PRETINAC 21

Švedska miniserija stiže na Pickbox NOW
Objavljeno 19. lipnja, 2020.

Kriminalistička serija “Roslund i Hellström: Pretinac 21” (Roslund & Hellström: Box 21) nova je švedska miniserija koja se pridružuje bogatoj ponudi nordijskih serija na Pickbox NOW. U ukupno šest epizoda, “Roslund i Hellström: Pretinac 21” prikovat će vas uz male ekrane svojom surovošću, okrutnošću, tenzijama i kompleksnošću likova.

Serija se temelji na uspješnici, kriminalističkom romanu švedskog dvojca Andersa Roslunda, novinara, i Börgea Hellströma, osnivača organizacije za prevenciju kriminala koja se bavi resocijalizacijom kriminalaca. Za ovaj se uspješni dvojac kaže da su spasili kriminalistički žanr, a njihove knjige hvale zbog realnih prikaza ljudske prirode i zanimljivih kriminalističkih priča.

Mlada Rumunjka Lidia dolazi u Švedsku u nadi za boljim životom. Na temelju lažnih obećanja, zapravo su je namamili na odlazak te je prisiljena baviti se prostitucijom u Švedskoj. U potrazi za osvetom, njezina se sudbina ispreplete s policajcem Ewertom Grensom, koji lovi opasnog kriminalca.

“Roslund i Hellström: Pretinac 21” serija je koja će vas prikovati za ekrane od početka do kraja. Tenzije i neugoda rastu ispod površine svake scene, a neočekivana otkrivenja i moralne komplikacije likova odvest će vas u refleksiju vlastitih uvjerenja.

Na Pickbox NOW stigle su i norveška kriminalistička serija “Oslobođen” (Frikjent) te danska kriminalistička serija “Dicte” (Dicte).

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike