Mozaik
SVE SAMO NE BALADA

Ogenj za novi singl izdvajaju brzopoteznu ljubavnu himnu "Zanavek buš moja"!
Objavljeno 5. lipnja, 2020.

Za drugi singl s novog albuma "Si kak jen" Ogenj su odabrali pjesmu "Zanavek buš moja" koja je dobila i prigodni lyric video.! Riječ je o brzopoteznoj ljubavnoj himni koja drži punkersku stranu aktualnog izdanja "Si kak jen".

"Zanavek buš moja" ili u prijevodu "Zauvijek ćeš biti moja" neizostavni je dio repertoara svih koncerata grupe Ogenj te je itekako poznata vjernim pratiocima benda, ali i onima koji Ogenj prate i slušaju u novije doba.

Dotjerana, studijska verzija ljubavne pjesme "Zanavek buš moja" sve je samo ne balada, a s njom su Ogenj odlučili podići atmosferu i samopouzdanje s obzirom na "koronašku situaciju koja je odnijela danak" kako ističe frontman Tomislav Mihac Kovačic.
Pjesma "Zanavek buš moja" koja se isprva smjestila na prvom EP-u iz 2016. naslovljenom "Još je rano", sada je dobila novo ruho. Za aranžman pjesme zaduženi su Ogenj, produkciju i mix potpisuje Ante Prgin-Surka, dok iza lyric videa rađenog uz minimalističke intervencije i izbjegavanje tehnološki naprednih, ponekad komplicirajućih, softverskih rješenja, stoje Tomislav i Ana Mihac Kovačic.T.K.

Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

Najčitanije iz rubrike