Sport
ANTE VUČEMILOVIĆ-ŠIMUNOVIĆ

ŽNS će učiniti sve kako bi zaštitio interese NK Osijek
Objavljeno 2. lipnja, 2020.
Zbivanja u polufinalnom susretu hrvatskog Kupa, u kojemu je Osijek eliminiran od Rijeke nakon skandaloznih odluka suca Igora Pajača, glavna su tema svih rasprava. Koliko su odluke suca iz Zeline bile iritantne, potvrđuje i činjenica da su uzbudile i uvijek odmjerenog dopredsjednika HNS-a i predsjednika Županijskog nogometnog saveza Antu Vučemilovića-Šimunovića koji nam se sam javio, što mu inače nikada nije bio običaj, kako bi poslao poruku:

- Županijski nogometni savez u potpunosti će stati u zaštitu NK Osijek nakon svega što se događalo na Rujevici. Sudački propusti zbog kojih je NK Osijeku uskraćen plasman u finale Kupa neprihvatljivi su i sasvim su opravdano izazvali golem gnjev kod njegovih navijača. Mogu samo reći kako na ovome sigurno neće ostati. Pokrenut ćemo sve moguće legalne mehanizme kojima ćemo pokušati spriječiti ponavljanje takvih situacija, a ujedno ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo zaštitili ugled NK Osijek u hrvatskom nogometu. Događaji s Rujevice veliki su udarac za cijeli hrvatski nogomet i zato moramo, a i hoćemo, podignuti glas u forumima HNS-a.

Zanimljiv je taj istup Vučemilovića-Šimunovića, jer u odnosima između NK Osijek i ŽNS-a u posljednje vrijeme baš i ne cvjetaju ruže. Nema dvojbe kako Vučemilović-Šimunović svojim ugledom i statusom koji ima u HNS-u može biti od koristi klubu iz Gradskog vrta u neravnopravnoj borbi protiv sudačkih nepravdi s kojima se suočava. D.Keler
Možda ste propustili...

AMATERSKE NOGOMETNE MOMČADI S ISTOKA HRVATSKE

Finale kupa NS Osijek 19. srpnja

PRIJATELJSKI SRAZ TREĆELIGAŠA I NOVOPEČENOG ČETVRTOLIGAŠA

Čepinčani preokretom porazili Grabovčane

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LAKRDIJA SE NASTAVLJA

Zar suđenje na štetu Osijeka
ne zaslužuje rigoroznu kaznu

2

JOVIĆEVIĆ SE NIJE DUGO ZADRŽAO NA KLUPI DINAMA

U Maksimiru nisu mogli prijeći preko Rujevice

3

NK BELIŠĆE

Rupnik prozvao 26 nogometaša