Regija
POTPISAN SPORAZUM O PROJEKTNOJ SURADNJI U TURIZMU

Deset županija promovira okuse hrvatske tradicije
Objavljeno 1. lipnja, 2020.
Projekt "Okusi hrvatske tradicije" provodi se na području deset županija i u njemu trenutačno sudjeluje 129 ugostiteljskih objekata.

Da se turizam ponovno pokreće dokazao je i skup u Jastrebarskom, na kojem je deset županijskih turističkih zajednica potpisalo Sporazum o projektnoj suradnji na razvoju i realizaciji projekta "Okusi hrvatske tradicije". Ova se projektna suradnja ostvaruje u svrhu promicanja, razvoja i unaprjeđivanja ponude lokalnih tradicijskih jela, proizvodnje i ponude tradicijskih namirnica i proizvoda u ponudi ugostiteljskih objekata koji nose standard "Okusi hrvatske tradicije" te njihova međusobnog umrežavanja radi zajedničkog tržišnog pozicioniranja, edukativnih, promotivnih i marketinških aktivnosti usmjerenih na sadržajnije prepoznavanje Hrvatske kao gastronomske i enološke destinacije temeljene na lokalnim raznolikostima i posebnostima.

Konstituiran je i Savjet projekta koji će upravljati njegovim razvojem, a za predsjednicu je izabrana Rujana Bušić Srpak, direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije. D.K.
Možda ste propustili...

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

Najčitanije iz rubrike