Sport
COCA-COLA CUP

Pobjednici idu prema Vinkovcima
Objavljeno 1. lipnja, 2020.
Igralište OŠ Matije Antuna Reljkovića u Cerni ugostilo je malonogometaše u okviru Coca-Cola Cupa 24. Plazma Sportskih igara mladih u kategoriji 2002. i mlađi te 2005. i mlađi. Biti prvi i otići na županijsku završnicu u Vinkovce bila je želja i motiv svim momčadima u Cerni, no samo oni najbolji ostvarili su plasman na završnicu.


U prvom polufinalu u kategoriji 2005. i mlađi, momčad ‘‘Wild boys2‘‘ pobijedila je s 3:0 momčad ‘‘Genesis‘‘, dok smo u drugom polufinalu gledali odličan susret s mnogo pogodaka. Momčad NK ‘‘Tomislav‘‘ s visokih 8:0 nadigrala je momčad ‘‘Ultra lavovi‘‘ i plasirala se u finale. Obje momčadi ‘‘Wild boys2‘‘ i NK ‘‘Tomislav‘‘, prikazali su odličnu igru tijekom cijelog susreta, no mreže su mirovale do samoga kraja te je regularni dio završio 0:0. Nakon kaznenih udaraca slavila je momčad ‘‘Wild boys2‘‘ s 2:0 i plasirala se na županijsku završnicu. U prvom polufinalu u kategoriji 2002. i mlađi, momčad ‘‘Nad lipom 35‘‘ u neizvjesnoj utakmici pobijedila je momčad ‘‘Nemamo ime‘‘ 4:3, dok je drugom polufinalu momčad ‘‘A je to‘‘ pobijedila momčad "Beers" s 3:0. Finale u kategoriji 2002. i mlađi, ponudilo je uzbudljivu utakmicu do kraja s mnogo prilika obje momčadi ‘‘Nad lipom 35‘‘ i ‘‘A je to‘‘. Momčad ‘‘Nad lipom 35‘‘ odigrala je najbolje kad je bilo najpotrebnije, i na kraju pobijedila s 3:1 i ostvarila plasman na županijsku završnicu.


Coca-Cola Cup za djevojke odigran je u Slavonskom Brodu, dok će se Coca-Cola Cup u Vinkovcima igrati na sportskom terenu ‘‘Lokosi‘‘ 3. lipnja. M.Kokaj
Najčitanije iz rubrike