Regija
KINOLOŠKI ŠPORTSKI KLUB ''CIBALIA'' VINKOVCI

Stručni tečaj ''Osnove poslušnosti'' privukao preko 20 vlasnika pasa
Objavljeno 29. svibnja, 2020.

VINKOVCI - Kinološki športski klub "Cibalia" Vinkovci započeo je sa stručnim  tečajem osnove poslušnosti koji se održava  utorkom i četvrtkom u 19,00 sati od 26.05.2020. godine do 02.07.2020. godine u sklopu dvanaest termina, u prostoru parka za pse iza Ekonomske i trgovačke škole "Ivan Domac" u Vinkovcima (Kanovci).

Voditelj tečaja  je licencirani instruktor i savjetnik za ponašanje pasa, Stipo Stanković koji ovom prilikom istaknuo kako su u prethodnom razdoblju napravili osam tečaja, koji inače bude puno ranije, ali ih je zaustavila pandemija koronavirusa.

- Na ovom tečaju raditi ćemo osnove poslušnosti, što podrazumijeva pravilan hod uz nogu, osnovni položaj (sjedi, lezi), socijalizacija pasa, priprema za izložbu u ring dresuri, kao i nove zanimljive trikove. Odradili smo dva sata i jako smo zadovoljni za početak, imamo razne pasmine pasa, rekao je Stipo Stanković, licencirani instruktor.

Kinološki športski klub ''Cibalia'' osnovan je 1993. godine i bavi se isključivo radom s psima po najvišim standardima, a okuplja ljude koji žele naučiti svoje pse poslušnosti ili ih pripremiti za razna natjecanja.

Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ODIGRAN 2. BRZOPOTEZNI TURNIR OPEN BIZOVAC 2024

Najbolji Dinko Huis, Matej Filić i Damir Meško

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike