Osijek
CENTAR ZA AUTIZAM

Prigodnim programom obilježit će Dan Centra na svojoj Facebook stranici
Objavljeno 28. svibnja, 2020.
Trenutačni epidemiološki uvjeti, kao i mjere koje su još uvijek na snazi, zahtijevaju provedbu određenih aktivnosti na pomalo drugačiji način.

Svjesni su toga i u Centru za autizam u Osijeku koji su odlučili proslaviti Dan Centra online. Kako objašnjava v.d. ravnateljice Marina Hojsak, nisu željeli dopustiti da ih epidemiološka situacija zaustavi u održavanju priredbe u povodu Dana Centra te su odlučili i ove godine svečano obilježiti taj za sve njih važan datum, ali ovaj put online.

"U petak, 29. svibnja 2020. godine, na Facebook stranici Centra, od 10 do 12 sati svi zainteresirani imat će priliku vidjeti što su naši učenici naučili tijekom ove školske godine, kako na nastavi u Centru, tako i na nastavi kod kuće. Osim ove priredbe, svakog ćemo tjedna objavljivati učeničke radove i aktivnosti u kojima su djeca sudjelovala. Ovim putem želim zahvaliti i svim odgojiteljima, učiteljima, stručnim suradnicima i pomoćnicima u nastavi koji su svojim trudom i predanim radom u ovim izazovnim vremenima unijeli školu u domove naših učenika i predškolske djece. Ipak, najveća hvala upućena je roditeljima, našim suradnicima, bez kojih nikako ne bismo uspjeli", zaključila je Marina Hojsak.
E. Nenadić
Možda ste propustili...

SURADNJA DOKKICE I OŠ “TIN UJEVIĆ”

Osmaši darivali vrtiće Nevičica i Maslačak

ŽUPANIJSKI ZAVOD ZA HITNU MEDICINU OVIH DANA IMA VIŠE POSLA

Broj poziva s uobičajenih 150 u srijedu skočio na 220

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVO TRETIRANJE ODRAĐENO U SUBOTU NAVEČER

U istočne i sjeverne dijelove
grada stigla prva generacija
odraslih komaraca

2

REAGIRANJE IZ GRADSKE UPRAVE:

Stadionsko naselje nije zaboravljeno

3

EVANGELIČKA CRKVENA OPĆINA OSIJEK

Restauriraju dva vrijedna harmonija